To jeszcze kwestia przez ile lat będzie wypłacana , ale jak puszczą szwy to może się posypać , koło 60 zł rocznie to taka mała emerytura opiekuńcza za skaleczenie psychiczne akcjonariuszy
Dnia 2023-07-20 o godz. 19:34 ~nikt napisał(a): > Dnia 2023-07-20 o godz. 19:10 ~Gamoń napisał(a): > > To jeszcze kwestia przez ile lat będzie wypłacana , ale jak puszczą szwy to może się posypać , > > koło 60 zł rocznie to taka mała emerytura opiekuńcza za skaleczenie psychiczne akcjonariuszy > > gamoniu należy zadać jeszcze pytanie od którego roku wstecz liczona jest ta dywidenda
i jeszcze zapomniałem dodać - musi być walne celem przyjęcia stosownej uchwały - czekam na walne i kasę
niejedne pomyje już tu na Krauze wylałem, jak dotąd wyglada na to że powiedziałem samą prawdę, mieliśmy pecha że trafilismy na takeigo oszusta, ale co z tego masz pieniadze to jestes nietykalny... (ciekawe czy tak zawsze bedzie) bardzo chciałbym to wszystko móc odszczekać, ale w cuda nie wierzę, a mataczi&ruchaczi to przeciez niejedyny klocek w tej złodziejskiej układance Krauzego
Dnia 2023-07-20 o godz. 20:10 ~adalbert78 napisał(a): > niejedne pomyje już tu na Krauze wylałem, jak dotąd wyglada na to że powiedziałem samą prawdę, mieliśmy pecha że trafilismy na takeigo oszusta, ale co z tego masz pieniadze to jestes nietykalny... (ciekawe czy tak zawsze bedzie) > bardzo chciałbym to wszystko móc odszczekać, ale w cuda nie wierzę, a mataczi&ruchaczi to przeciez niejedyny klocek w tej złodziejskiej układance Krauzego
Dnia 2023-07-20 o godz. 20:59 ~7życzeń napisał(a): > Ciągle to samo - podsycanie nadziei co jakiś czas a ludzie się na to łapią. Kilka lat temu było pisane że "zarobią nieliczni .Na co liczycie?
Ja tam wymagajacy nie jestem, liczę tylko na to, ze znalazłem się w gronie tych nielicznych.
Dopaść osobiście tych złodziei krauzego//Blega/Kroka lub ich dzieci inaczej nie odzyskacie żadnej kasy ! Jak zbacza osobiście że żarty się skończyły to bardzo szybko odzyskacie kasę !Inaczej będziecie tutaj pisać wiecznie i marnować tylko czas!
Dnia 2023-07-21 o godz. 14:56 ~Matachicase napisał(a): > 20-25%
to teraz to co pisałem w 2016 r obraca się w prawdę - czyli? - główny nie ma akcji i zjechał do absurdalnej ceny i wywalenia z gpw - innymi słowy nie mam ja nie będziecie mieć i wy - a ja napiszę - ok' prędzej czy poźniej rozliczą cię z lewych transferów kasy i zapłacisz z odsetkami
Dnia 2023-07-21 o godz. 13:50 ~Matachicase napisał(a): > Inwestor chce zwiększyć swój udział. Widzisz w tym jakiś problem?
Póki co są to kolejne wróżby typu podawane przez dawidka/Anonymousa i nic więcej ! Kolejne bajeczki aby czas leciał tylko spokojnie ............ale nie z nami takie już numery bruner !
Dnia 2023-07-21 o godz. 12:01 ~WWW napisał(a): > Dopaść osobiście tych złodziei krauzego//Blega/Kroka lub ich dzieci inaczej nie odzyskacie żadnej kasy ! Jak zbacza osobiście że żarty się skończyły to bardzo szybko odzyskacie kasę !Inaczej będziecie tutaj pisać wiecznie i marnować tylko czas!
wróżka napisała: ---------------------------- Co za nieudacznik ! Ty Jonny od dawna tak pyskujesz i co z tego? Nawet zostałeś prezesem (w dodatku podwójnym) żeby ich dorwać i ci się nie udało. To po co teraz ten bełkot?
Składam meldunek z Cypru~Matachicase2023-07-20 18:49IP 213.7.204.*
Konta Kra_se pękają w szwach. Na dywidendę rzędu 15 USD rocznie na papier wystarczy. Pytam gdzie nasze pieniądze z dywidendy na każdą akcje około 15 $