cóż ty taki sprytny misiu-jeśli jest tak tak jak uważasz to powinieneś się cieszyć , bo możesz wyżej brać eski, no chyba , że brakuje na depo i stąd takie cisnienie i naganianie, jesli nie to chwilowo się wstrzymaj
CHLOPCZE MOJE DEPO NIECH CIE NIE MARTWI JA NIE NAGANIAM ZA DWA MIESIACE BEDZIESZ SIE COFAL DO TYCH POSTOW WROC DO MOICH POL ROKU TEMU POCZYTAJ PRZEANALIZUJ A POTEM POROZMAWIAMY TY SPADKU ANI WZROSTU NIE ZROBISZ TAK JAK I JA ZYCZE POWODZENIA
no ale to chyba nie twój problem-a takich zainteresowanych "innych interesem'' to już znamy JP MORGAN to z miłości do ludu-rób co masz robić i morda w kubeł , a jak będzie spadać to też dobrze po prostu będzie ciekawiej-jeśli będzie spadek to napewno nie na twoje życzenie bo pierdzisz o tym juz od1600
CHLOPCZE NIE DENERWUJ SIE ILE GRASZ NA KONTRAKTACH ROK DWA ILE MASZ LAT 25 30 POZYJ TROCHE POOBSERWUJ A POTEM WYRAZAJ ZDANIE I NIE OBRAZAJ MNIE BO JA TOBIE NIE UBLIZAM ZYCZE POWODZENIA
gram na kontraktach od 8 lat wczesniej w zyciu nie bylo takich cudow kierunek byl kierunkiem teraz chlopcy potrafia zagrac pod prad dwa dni jak tylko maja pozycje [przetrzymuja wszystko az w koncu idzie w ich strone teraz bylo podobnie stany w dol 500 a my juz do gory wyprzedzaja ruchy trzeba na to uwazac najwieksza sila przed spadkami slabosc przed wzrostem jezeli stany nie przejda na tygodniu sufitu na sp500 878 884 i zrobia odwrot to bedzie mocny ruch na dol ale trzeba uwazac na trojkat rozszezajacy fali czwartej sp do 980 dj 9900