• PKO TPSA TO BEDA LIDERZY TEGO RUCHU Autor: ~LIS MALY [77.254.158.*]
    ODDAJCIE POWOLI BEDA TANSZE SPORO
  • Re: PKO TPSA TO BEDA LIDERZY TEGO RUCHU Autor: ~jariwo [89.76.135.*]
    cóż ty taki sprytny misiu-jeśli jest tak tak jak uważasz to powinieneś się cieszyć , bo możesz wyżej brać eski, no chyba , że brakuje na depo i stąd takie cisnienie i naganianie, jesli nie to chwilowo się wstrzymaj
  • Re: PKO TPSA TO BEDA LIDERZY TEGO RUCHU Autor: ~LIS MALY [77.254.158.*]
    CHLOPCZE MOJE DEPO NIECH CIE NIE MARTWI JA NIE NAGANIAM ZA DWA MIESIACE BEDZIESZ SIE COFAL DO TYCH POSTOW WROC DO MOICH POL ROKU TEMU POCZYTAJ PRZEANALIZUJ A POTEM POROZMAWIAMY TY SPADKU ANI WZROSTU NIE ZROBISZ TAK JAK I JA ZYCZE POWODZENIA
  • Re: PKO TPSA TO BEDA LIDERZY TEGO RUCHU Autor: ~jariwo [89.76.135.*]
    no ale to chyba nie twój problem-a takich zainteresowanych "innych interesem'' to już znamy JP MORGAN to z miłości do ludu-rób co masz robić i morda w kubeł , a jak będzie spadać to też dobrze po prostu będzie ciekawiej-jeśli będzie spadek to napewno nie na twoje życzenie bo pierdzisz o tym juz od1600
    CHLOPCZE NIE DENERWUJ SIE ILE GRASZ NA KONTRAKTACH ROK DWA ILE MASZ LAT 25 30 POZYJ TROCHE POOBSERWUJ A POTEM WYRAZAJ ZDANIE I NIE OBRAZAJ MNIE BO JA TOBIE NIE UBLIZAM ZYCZE POWODZENIA
  • Re: PKO TPSA TO BEDA LIDERZY TEGO RUCHU Autor: ~piotrek468 [88.156.249.*]
    Lisie,a ty długo grasz na kontraktach,i jeszcze jedno ,jak ocenisz teraz zachowanie się wig20 ,chodzi o zakres wahań?Pozdrawiam
    gram na kontraktach od 8 lat wczesniej w zyciu nie bylo takich cudow kierunek byl kierunkiem teraz chlopcy potrafia zagrac pod prad dwa dni jak tylko maja pozycje [przetrzymuja wszystko az w koncu idzie w ich strone teraz bylo podobnie stany w dol 500 a my juz do gory wyprzedzaja ruchy trzeba na to uwazac najwieksza sila przed spadkami slabosc przed wzrostem jezeli stany nie przejda na tygodniu sufitu na sp500 878 884 i zrobia odwrot to bedzie mocny ruch na dol ale trzeba uwazac na trojkat rozszezajacy fali czwartej sp do 980 dj 9900
[x]
RUCH 0,00% 10,60 2010-10-19 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.