• handel zamarł Autor: ~widelec [178.183.187.*]
    dziś w oczekiwaniu na wiadomości z ZWZA jakaś stagnacja zapanowała i obroty najmniejsze od 4 miesięcy
  • Re: handel zamarł Autor: ~Szydera [188.47.80.*]
    No i moje teorie spiskowe szlag trafił.
  • Re: handel zamarł Autor: ~widelec [5.173.168.*]
    Dokładnie :) Poczekamy na informację o kolejnych podpisanych umowach objęcia akcji.
    Masz jakąś kolejną ciekawą wizję rozwoju wypadków?
    Może wstrzymam się z kolejną publiczną kompromitacja do czasu jakiegoś znaczącego espi, heh.
  • Re: handel zamarł Autor: ~japan [89.65.97.*]
    Dnia 2023-06-30 o godz. 21:19 ~Szydera napisał(a):
    > Może wstrzymam się z kolejną publiczną kompromitacja do czasu jakiegoś znaczącego espi, heh.

kolego, o jakiej kompromitacji piszesz??? wypowiedź jak najbardziej merytoryczna ,a scenariusz również realny ???
    Ja bardzo chętnie zapoznałem się z Twoim punktem widzenia i trzymałem kciuki aby się ziściło :))))
    Dzięki za miłe słowa, aż trudno uwierzyć, że jesteśmy w internecie.
  • Re: handel zamarł Autor: ~Crimson [176.199.209.*]
    Internet internetem a drobny acz żelazny akcjonariat XTPL musi się wspierać i trzymać razem. Dzięki takim jak Wy można się sporo nauczyć o spółce. Bardzo ciekawe i przemyślane interpretacje stanu obecnego i przyszłości. A przemyślana interpretacja sytuacji, choć nietrafiona nie jest kompromitacją.
  • Re: handel zamarł Autor: ~Akcjonariusz [31.61.176.*]
    Podoba mi se głosowanie na członków rady nadzorczej, ktoś by wszystkich wywalił najlepiej i się z ta osoba zgadzam. Jedynie Pan Wojciechowski może wiedzieć czym się spółka zajmuje. Przykładowo Pani Beata Turlejska jest ekspertem od gawędziarstwa i farmazoniarstwa.
    A bardzo fajne spostrzeżenie. ACATIS 663 końcówkę dołożył plus ktoś kto miał równo 9000 głosów. Coaching to wiadomo trele morele
  • Re: handel zamarł Autor: ~Ja [89.73.4.*]
    Musimy pamietac, ze te 9000 to moze byc wiekszy pakiet (nie musi). Nie ma przymusu zglaszania calego swojego pakietu.
    Mowie to dlatego, ze pierwszy raz, ze Acatis glosowal przeciwko "glownemu nurtowi".
    Jezeli to jest jakis grajek wiekszy to kolejne wza moga byc ciekawsze.
  • Re: handel zamarł Autor: ~Inwestor [31.61.181.*]
    A może Nano Dimension kupilo akcje XTPL?
    https://j-ames.com/events/tech-talk-the-future-of-additively-manufactured-electronics
  • Re: handel zamarł Autor: ~widelec [5.173.146.*]
    To sugerowałem wielokrotnie.Logiczne bo oni mają bardzo dużo wolnych środków na akwizycje pozostałych po nieudanym przejęciu STRATASYS
  • Re: handel zamarł Autor: ~Crimson [5.59.92.*]
    Ciekawa teoria i całkiem realna
  • Re: handel zamarł Autor: ~Ja [89.73.4.*]
    Ten proces jest daleki od konca, podwyzszyli cene kolejny raz, dodatkowo Nano zaskoczylo wynikami, wiec kase maja jak cos, ale na stratasys potrzebuja ogrom
[x]
XTPL -0,43% 69,90 2025-11-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.