Kiedyś nie zdążysz zdjąć tego zlecenia i zostaniesz z niczym. Wystawiasz na mniej niż minutę i uciekasz i uwierz mi że wczoraj brakło mi kilku sekund i bym Cię złapał. Nie zdążyłem w porę sprzedać innego waloru. Rób tak dalej a będziesz w panice odkupował swój pakiecik na +10%.
Dnia 2023-06-29 o godz. 16:16 ~Slawko napisał(a): > Kiedyś nie zdążysz zdjąć tego zlecenia i zostaniesz z niczym. Wystawiasz na mniej niż minutę i uciekasz i uwierz mi że wczoraj brakło mi kilku sekund i bym Cię złapał. Nie zdążyłem w porę sprzedać innego waloru. Rób tak dalej a będziesz w panice odkupował swój pakiecik na +10%.
a skąd założenie, że ten ktoś kto bawi się tym 250k jest z tego forum i czyta to, co napisałeś?
Wiem o tym że jesteś szybszy od wiatru ale ja znam zachowania takich jak ty i jestem o 1 sek.przed tobą,a leszczyk to raczej do cię pasuje bo jagbyś chciał tyle kupić to kurs by zawendrował conajmniej na 45groni
To dziwne leszczyku że część mojego pakieciku 250k chcesz skubnąć a innych w tej cenie nie czy przypadkiem nie jesteś z tej mafia spekulantów co wcześniej wielokrotnie pisałem bo aby to widzieć trzeba nonstop śledzić arkusz zleceń.
Ja tu ciągle jestem i swoje akcje cały czas mam i nie oddaję. Twoje chciałem zabrać sprzedając inny walor ale nie zdążyłem. Pisałem Frog o tym co będzie w poniedziałek albo piątek w zeszłym tygodniu. Możesz sobie poszukać.