Wiesz co, tez nie chialbym, zeby spadlo ale: Mialem nie kupic juz po 7.9, i kupilem. Mialem nie kupic po 6.9 i kupilem. Wiec na razie mysle, ze do 3 razy sztuka i po 5,9 tez kupie. Ale obym sie mylil :)
Kiedy??? Jak wywalałem przed dywidendą to mnie obrażał chyba każdy z tego forum,cały czas piszę że będzie niżej i tak się dzieje,wy zaklinacie rzeczywistość i macie pretensje że dzieje sie nie po waszej myśli,ja sie pytam po co? Oczywiście mozna kupować przyszłość,a nawet trzeba tylko po co na górce? Przemo robi was w konia,kupił na szczycie,wy sie podnieciliście i teraz sa efekty noszenia różowych okularów. A ja?a ja mogę kupić dużo więcej akcji bo w odpowiednim momencie zdjąłem różowe okulary. Kiedy to zrobię,czy w ogóle to zrobię,czas pokaże.na razie syfu nie tykam. Cały czas twierdze że toto wyleci z banana.
A gdzie byłeś jak rosło od 3.8? Czemu się wtedy nie udzielales? Pojawiłeś się jak było ok 10/11 i od tego czasu nie chcesz opuścić forum. Po co tu się udzielasz? Będzie po 3.5, dokupi się po 3.5 jeśli wierzy się w spółkę i tacy się tu udzielają. Dokupiłem po 10.5 i też nie żałuję, jak prezes:)
Czlowieku,siedze na wątku od 2010 roku,wiedziałeś wtedy co to giełda?Cena zakupu 1,25 ,wywalone parę dni przed dywidendą. Nie załujesz że dokupiłeś po 10,5,a co masz napisać,że to byl błąd,że nie kupiłeś teraz tylko po 10,5 to był błąd? Nie ma sensu sie dochodzić bo wam wszystkim pasuje wysoka cena zakupu :)
Może i jestem durny ale czekałeś 13 lat na sprzedaż?:) Szacun zatem. Nie było mnie wtedy na giełdzie ale Cognor chyba był wtedy skupem złomu jeszcze:):):) ? No zabiłeś mnie tym czekaniem:)
To pomysl dlaczego xxx nie pisal jak rosło i w druga strone. Udziela sie jak sprzedal:):) zasada jest wszedzie taka sama. Kupic tanio ,sprzedac drogo lecz rzadko zdarza sie kupic w dolku i sprzedac na gorce. I tak jestem w szoku ze tak malo tu nagonow w porownaniu z innymi walorami:)
A ja odwrotnie bardzo bym chcial zeby spadło i dokupil bym w twoim przedziale cenowym ale w to nie wierzę bo za duzo tu poważnych graczy jest :) zobaczymy ju, niedługo