75 groszy bardzo słaba średnia, ja zatankowałem pod korek za 15 groszy potem sprzedałem takim naiwniakom jak ty za 75 groszy a potem odkupiłem jeszcze więcej za 12 groszy. Tak się robi interesy na oze capital.
Dnia 2023-06-20 o godz. 16:33 ~Vincent napisał(a): > Jak na parę k akcji bardzo dobra. > > Na waciki zarobisz:) Może to już ten czas, haha > > Ja czekam na 0,8- 0,9
Vincent i ty Brutusie przeciwko farmazaniarzowi? Za co to? Za to że ci nawijał makaron na uszy z pożyczonymi akcjami, czy za to że bardzo brzydko o tobie pisał jak sprzedałeś akcje?
Dnia 2023-06-20 o godz. 18:11 ~farmazoniarzoze napisał(a): > Dnia 2023-06-20 o godz. 16:33 ~Vincent napisał(a): > > Jak na parę k akcji bardzo dobra. > > > Na waciki zarobisz:) Może to już ten czas, haha > > > Ja czekam na 0,8- 0,9 > > Vincent i ty Brutusie przeciwko farmazaniarzowi? Za co to? Za to że ci nawijał makaron na uszy z pożyczonymi akcjami, czy za to że bardzo brzydko o tobie pisał jak sprzedałeś akcje?
Nawet Vincent się z tego oze śmieje, trzeba więc w ankiecie dodać jeden głos na oze