Zdrastwujtie towarzysze.
Na walnym zgromadzeniu akcjonariuszy można było skosztować pysznej wody kraniczanki.
Tatiana wstała z samego rana i była niewyspana.
Eto konets soobshcheniya.
Jeśli piszesz po rosyjsku to postaraj się. Generalnie trzeba było być. Perspektywy są bardzo dobre. No ale jak będzie z kursem to nie widomo bo paru cwaniaków chce coś zarobić. Ci którzy kupią tanio poczekają zarobią. Widać że parę dni bez moich wpisów i już czekać pięknie nadrabia nawet v ładnie wpisali. Cieszę sie. Głowa do góry. Już bliżej jak dalej
Dziękujemy za obszerną relację. "Perspektywy są bardzo dobre". Konkretnie, jakie? Tylko nie częstuj nas tym bajdurzeniem, które już znamy. Zagłosowałeś za emisją dla kolesi po 7gr? Nie zapytałeś na co ta kasa? Pisałeś, że ta emisja (wg. ciebie cena miała być o wiele wyższa) jest pod rozwój, produkcję i takie tam. I co? Zagłosowałeś za świetlaną przyszłością i jesteś z siebie zadowolony:) Piszesz "trzeba było być". To dlaczego nie byłeś?:)))
Dobry wieczór
Straszne emocje. Zupełnie niepotrzebne bo posiqdacze akcji zarobią trzeba tylko czasu. Tutaj jest wielu którzy plcem by nie kiwneli nie wychylili się nie pojechali a tym bardziej nie głosowali z wpisaniem do protokołu. To nwza nie dotyczyło emisji która była uchwalona wcześniej. Jak zwykle wielu deklaruje się że by pojechało ale nie moze. Czekam znów na kolejne wpisy że KNF na to pozwala itd myślę sobie tak że trzeba opankac emocje. Poczekajmy i ocenimy efekty działań zarządu. Trochę wiary w ludzi.
Piszcie co chcecie wylewajcie swoje żale macie prawo. Każdy ma prawo do własnego zdania. Każdy inwestuje swoje środki. Ja trzymam kciuki za PT. Dobranoc
Dnia 2023-05-09 o godz. 21:02 ~MuchaSlawomir napisał(a) > Straszne emocje. Zupełnie niepotrzebne bo posiadacze akcji zarobią trzeba tylko czasu. > Poczekajmy i ocenimy efekty działań zarządu. Trochę wiary w ludzi.
Pisząc o wierze w ludzi i zarząd weź pod uwagę fakt, że niektórzy akcje trzymają już ponad dwa lata. Dalej wierzę i twierdzę, że ta spółka i jej zarząd osiągną kiedyś sukces. Pytanie tylko ile jeszcze czasu trzeba będzie czekać na ten sukces. Mam nadzieję, że oczekując na sukces spółki z czasem i Twoje wizje się bardziej urealnią. W chwilach wolnych przeczytaj swoje wpisy na tym forum i najlepiej będzie jak sam je zweryfikujesz. Na stan obecny już wiele Twoich przepowiedni się nie dokonało. Najlepiej pisać prawdę o spółce i nie zachwalać na wyrost. Napisz chociaż na co będą przeznaczone pieniądze z emisji i w jakiej cenie była przedostatnia emisja, bo cenę ostatniej znamy - 7 groszy.
Wyobraź sobie p. Sławomirze, że też trzymam kciuki, pomimo, że pakiet LP w moim portfelu stanowi mały procent. Chyba jest to naturalne, że podejmujesz na giełdzie jakieś decyzje i trzymasz kciuki za ich trafność. Tylko na LP te kciuki zaczęły mnie już strasznie (żeby nie napisać dosadniej) boleć, a najbardziej mnie wkurza, że ta ekipa z Dąbrowskiego w Chorzowie ma gdzieś nasze kciuki.