• ale obroty.... Autor: ~zenek [31.182.253.*]
    jw. Czy to jest ten potezny Serinus? Czy to jest ten potezny potentat na rynku gazu i ropy??? Przeciez takie obroty powinny byc maks w kilka minut po starcie notowan.... Trollom cos sie nie udalo z tym naganianiem na zakup!
  • Re: ale obroty.... Autor: ~ZenekzPIS [5.173.152.*]
    Wszyscy czekają na publikacje wyników za 1Q23 i uchwały WZA.
    Po 11.05 obroty wzrosną.
  • Re: ale obroty.... Autor: ~Fred [37.30.126.*]
    Będzie sypanie i nowe minima leszczyku a ja od was odbiorę po 3 zł żeby kolejnych leszczy ubrać po 6 zł. Lubię przy szklaneczce whisky patrzeć na patroszenie.
  • Re: ale obroty.... Autor: ~OjOj [18.198.3.*]
    11 maja niedługo, uważaj bo będziesz musiał przeprosić.
  • Re: ale obroty.... Autor: ~zenek [31.182.253.*]
    za co m przepraszac? ze bedziesz po 11 wisiec na poziomach jakie juz na pewno nigdy sie tu nie pojawia? przeciez po 11 maja spadki przyspiesza co jest niemal pewne jesli wykaza kolejna strate... Zloza sie koncza, nowe odwierty to porazka... sam dobrze wiesz jak to piszesz, ze masz najgoszy papier na gieldach ever!
  • Re: ale obroty.... Autor: ~OjOj [3.71.173.*]
    zenki nie mają akcji, ale mówią tym co mają akcje że mają je sprzedać, bo tak, zero argumentów do tego siedzą tu na forum 24/7.

Czyli chcą od was kupić te akcje za wszelką cenę jak najtaniej, kłamią, to nie są ludzie, to są hieny cmentarne.

Wiem co mam i nie dam się trollom spadkowym zenkom i temu tu podobnym.
  • Re: ale obroty.... Autor: ~zenek [31.182.253.*]
    prolem tojtoj w tym ze nie masz pojecia co masz.. gdybys wiedzial to nigdy bys tego trupa nie kupil!
  • Re: ale obroty.... Autor: ~ZenekzPIS [5.173.24.*]
    Po 3 zł to strach kupić.
    Jeszcze w tym roku to będą akcje groszowe.
    Nie wolno chwytać spadającego miecza !
  • Re: ale obroty.... Autor: ~ZenekzPIS [5.173.178.*]
    PiSałem już przy cenie 8 zł, że Serinus to WYDMUSZKA i BALON.
    Dwa nieudane odwierty w Rumunii i bezsensowne prace archeologiczne na porzuconych odwiertach w Tunezji to potwierdziły.
    Dlatego TE SAME akcje serinusa na giełdzie w Londynie kosztują tylko 5,75 pensa (30 groszy).
    Na GPW solidne spadki kursu Serinusa dopiero przed nami.
[x]
SERINUS -1,39% 0,71 2025-05-19 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.