Nie pisałem. Pisałem, że moim zdaniem jest to prawie pewne, a ty pisałeś, że nie, ale to twoja sprawa. Ja się opieram na umowach, celach, dążeniach i wypowiedziach osób bezpośrednio zaangażowanych, a ty na niczym, cóż na to poradzić?
Ta spółka ma dwóch aktywnych akcjonariuszy... Was... Gdyby nie Wy byłby delisting albo upadłość bo samo nexity nie znaczy dzisiaj nic. Jak baterie tu nie wjadą to wszyscy utopiliśmy sianko. Spółka nie komunikuje nic od roku jest sucho jak w pysku po imprezie.
Muszą wjechać, bo za dużo pieniędzy i akcji jest w rękach JRH, żeby tego nie dopilnować. Ja śpię spokojnie, a jeśli wy macie istotne wątpliwości, to może rozsądniej byłoby oddać swoje akcje i odejść z tego forum? Jeśli dostrzegacie tak duże ryzyko, to po co się męczycie?
Ja nie mam istotnych wątpliwości, pisze tylko że tutaj się nic nie dzieje od roku, bo jest cisza a baterie wyglądają pięknie więc powinna być pompa i parcie na przejecie.
Tak właśnie długo stawia się fabrykę. Jeśli mi tu czegoś brakuje, to z pewnością czatów inwestorskich jrh, na których zawsze można było się czegoś dowiedzieć. Nie rozumiem, czemu przestali je robić?