• Amber Gold Autor: ~hwds [89.64.81.*]
    Jak nie złożycie teraz pozwu cywilnego to skończy się tak jak w sprawie Amber gold i multi kasy

"Marcin Plichta mimo kilku sądowych wyroków i zakazu zasiadania w radach nadzorczych i zarządach spółek, zakładał kolejne firmy. Chociaż był zobligowany przez sąd do oddania 170 tys. pokrzywdzonym w sprawie Multikasy, nie zrobił tego. Uniknie odpowiedzialności, bo minął już termin, w którym poszkodowani mogli dochodzić roszczeń, a skazanie zostało zatarte."
  • Re: Amber Gold Autor: ~KEMOT [80.55.158.*]
    PROPOZYCJA KOLEGI HWDS .... BARDZO DOBRA .

PONADTO ..... MOŻE PRZESTAŃMY ANALIZOWAĆ KIM JEST TROLL SOLORZA ..."ZYGMUNT SOLORZ ŻAK " ORAZ JEGO ZŁODZIEJSKIE TEORIE

..... A ZACZNIJMY PRZYGOTOWYWAC SERIĘ POTĘŻNYCH DEMONSTRACJI

..... RÓWNIEZ POD DOMEM KACZYŃSKIEGO KTÓRY OSTENTACYJNIE POPIERA ZŁODZIEJA SOLORZA

...... I ZE SWOIM ZAUSZNIKIEM SASINEM CHCE BUDOWAĆ ZE ZŁODZIEJEM SOLORZEM ..... ELEKTROWNIĘ ATOMOWĄ

.....PODCZAS GDY NAWET MIESIĘCZNIK FORBES .... INFORMUJE ŻE SOLORZ "PRZEKRĘCIŁ " NIEOFICJALNIE DROBNYCH AKCJONARIUSZY ELEKTRIMU NA CO NAJMNIEJ 1 MILIARD EURO .... TO ZNACZY ZATAIŁ TO PRZED NIMI , CZYLI INNYMI SŁOWY .....UKRADŁ ( PATRZ NA DOLE WPISU )

.... TO HAŃBA A NIE ' PAŃSTWO POLSKIE "

BIERZMY PRZYKŁAD Z AGRO - UNI ......JEST NAS 8000

A Z RODZINAMI 20 000 LUDZI !!!!!!!

NIE DAJMY SIĘ "PRZECZOŁGIWAĆ" PRZEZ ZŁODZIEJA SOLORZA I JEGO BANDĘ

..... SOLORZ "DOJEŻDŻA " NAS JUŻ 13 LAT ,

20 000 LUDZI ....... A DAJE SIĘ ROBIĆ " W BAMBUKO " PRZEZ JEDNEGO ZŁODZIEJA SKLEPOWEGO Z AUSTRII .

SERIA POTĘŻNYCH DEMONSTRCJI POWINNA BYC TERAZ NASZYM CELEM .

NA TYM SIĘ SKUPMY !!!!!!

"........oraz Zygmunt Solorz. Najgłębsze kieszenie i najwięcej cierpliwości miał ten ostatni. Co prawda kosztowało go to zaangażowanie się w wieloletnią walkę o kontrolę nad Erą z Vivendi i Deutsche Telekom, ale wyszedł (Solorz) z niej, zarabiając nieoficjalnie około 1 mld euro.Te pieniądze oraz zrozumienie branży przydały mu się w 2011 roku. Solorz przejął wtedy za 18,1 mld zł Polkomtel, który stał się największym biznesem w jego grupie, dającej 4 mld zł EBITDA rocznie......."

• Re: Amber Gold Autor: ~zirytowany [5.173.145.*]
    Wszystko bardzo fajnie, po za jednym szczegółem że JESTEŚCIE NIEWIARYGODNI!!!
  • Re: Amber Gold Autor: ~maxiking [176.107.34.*]
    Dnia 2023-04-20 o godz. 17:17 ~zirytowany napisał(a):
    > Wszystko bardzo fajnie, po za jednym szczegółem że JESTEŚCIE NIEWIARYGODNI!!!
    ===================
    a ty jestes wiarygodny z tym swoim monotematycznym pierdze....niem..
    daj juz sobie spokój....
    przeciez juz nawet ostatni ideota zauwazył ze pijerdddddzisz tutaj na czyjes zlecenie....

• Re: Amber Gold Autor: ~zirytowany [94.254.161.*]
    O proszę, święta trójca w komplecie i to w jednym wątku. Znów przyleciałeś z odsieczą dodawać wiarygodności KEMOT i HWDS? Zupełnie tak jakby ci ktoś za to płacił.
    OBECNOŚĆ "ZIRYTOWANEGO " ŚWIADCZY GŁĘBOKO O TYM ŻE .....

......SOLORZ BOI SIĘ JAK OGNIA POTĘŻNYCH DEMONSTRACJI ..... I TO NIE JEDNEJ ALE CAŁEJ SERII ..... W TEJ MATERII .......JESTEŚMY CHYBA WSZYSCY ZGODNI .
  • Re: Amber Gold Autor: ~zirytowany [94.254.163.*]
    Ja nie jestem zgodny, manifestacja już była, którą sami z HWDS zorganizowaliście, 24.03.2023r. nie przyszliście, bo się baliście!
    Jesteście niewiarygodni!!!
  • Re: Amber Gold Autor: ~Akcjonariusz [194.180.109.*]
    Nie tylko chyba, ale na pewno jesteśmy zgodni co do jednego: musisz zacząć się leczyć
    O MOJE ZDROWIE SIE NIE MARTWCIE , DBAJCIE RACZEJ O ZDROWIE SWEGO PATRONA .... ZŁODZIEJA SOLORZA.
  • Re: Amber Gold Autor: ~maxiking [176.107.34.*]
    Dnia 2023-04-21 o godz. 14:32 ~zirytowany napisał(a):
    > O proszę, święta trójca w komplecie i to w jednym wątku. Znów przyleciałeś z odsieczą dodawać wiarygodności KEMOT i HWDS? Zupełnie tak jakby ci ktoś za to płacił.

===================================
    ja mam akcje, a moja tozsamość jest w radzie PAE Doskonale znana !!!!!!...od wieluuuuuu lat !!!
    nie chcesz napisac do PAE żeby się uwiarygodnić, wiec jesteś najemnym dupczekiem"
    .... płatnym szmiecccciem.....
  • Re: Amber Gold Autor: ~zirytowany [94.254.226.*]
    Nie muszę się weryfikować w PAE bo ta sprawa PAE nie dotyczy. Nie mieszaj PAE do demonstracji z dnia 24.03.2023 bo ta sprawa PAE nie dotyczy.
    Sprawa dotyczy braku honoru akcjonariuszy KEMOT i HWDS, który udowodnili że go nie mają i są niewiarygodni!
    Ty maxiking też, bo się w to wtrącasz nieproszony, więc masz w tym interes.
    Jesteście niewiarygodni!!!
  • Re: Amber Gold Autor: ~JW [83.28.230.*]
    Taras Barszczowski, ukraiński oligarcha, którego owoce, jak tak dalej pójdzie, wykończą polską produkcję. Była bajeczka o pomocy dla biednych, cierpiących Ukraińców, jest twarda rzeczywistość. Polska rzuciła linę ratunkową oligarchom, a polskim rolnikom sznur, na którym mogą się powiesić.
    Daniels Retro Party ENERGY 2000 Katowice 12 11 2022
    https://www.youtube.com/watch?v=J6yEy4D-nH0
    RETRO PARTY 25.03.23 ENERGY 2000 KATOWICE LIVE MIX
    https://www.youtube.com/watch?v=UisZGp7mhR4
    Kołodziejczak do Kaczyńskiego: Zejdź na ziemię
    - Prezesie Kaczyński, zejdź na ziemię, ja cię o to proszę. Zejdź do ludzi - zaapelował w Hrubieszowie (woj. lubelskie) Michał Kołodziejczak z Agrounii. Zapowiedział też "odbicie wsi PiS-owi".
    https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-kolodziejczak-do-kaczynskiego-zejdz-na-ziemie,nId,6735155#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
    Dmitrij Miedwiediew grozi zerwaniem umowy zbożowej
    Były prezydent Rosji Dmitrij Miedwiediew skomentował plany państw z grupy G7 dotyczące wprowadzenia niemal całkowitego zakazu eksportu do Rosji. Polityk odniósł się do pomysłu w ostrych słowach, sięgnął po wulgaryzmy, a liderów G7 nazwał idio tami. "Wygląda na to, że nie mają mózgów. W głowie tylko żółto-niebieskie napisał w serwisie Telegram prezydent Ukrainy Wołodymyr Zełenski a do komentarza dołączył zdjęcie Zełenskiego przerobione tak, by przypominał
    https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-ukraina-rosja/aktualnosci/news-dmitrij-miedwiediew-grozi-zerwaniem-umowy-zbozowej,nId,6735084#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
[x]
ELEKTRIM 0,98% 6,01 2008-01-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.