ale troli "dobra rada" się tu zebrało co moimi pieniędzmi chcą dysponować :D Po co mam sprzedawać jak czekam spokojnie na kolejną dywidendę. Będę sobie dobierał co miesiąc akcje.
Wysyp takich wpisów trollowych obserwowaliśmy też przed komercjalizacją pcr one. Forum zaśmiecone było postami o rzekomym dramacie akcjonariuszy, łykających pelikanach itp. Co było potem to wszyscy wiemy. Także trzeba ten folklor przeczekać.
Dnia 2023-04-05 o godz. 10:57 ~ADS napisał(a): > Wysyp takich wpisów trollowych obserwowaliśmy też przed komercjalizacją pcr one. Forum zaśmiecone było postami o rzekomym dramacie akcjonariuszy, łykających pelikanach itp. Co było potem to wszyscy wiemy. Także trzeba ten folklor przeczekać.
Echee.Powiedz to tym co kupili po 330-340pln-a WŁAŚNIE TROLLOSTWO IM WMAWIAŁO ŻE JUŻ , ZARAZ, BEDZIE KURS SZEDŁ NA 500PLN
Dnia 2023-04-05 o godz. 11:53 ~Czytelnik napisał(a): > Też pamiętam tych co przy 90 wieszczyli że idzie na dno. Dobrze, że przestrzegasz przed podobnymi do Ciebie :)
Człeczku.Zrobiłem kilka tzw. kółek na SC ale tylko do dywidendy.Nie mam i nie miałem akcji dłużej niż 3-4dni(tej spółki)
Przestrzegam LESZCZYNĘ; nie ciebie człeczku. I guzik mnie obchodzi co robisz, myślisz i w co inwestujesz. OK?
Ostrzegacz Sue znalazł, toż to tys jest gość,że mało takich tu znaleźć i pewnie teraz każdy ma robić tak jak tys napisał. Dobrze że jeszcze nie masz kupisz drożej aby mieć na re 3 dni buhahaha buhahaha buhahaha
Właśnie całą prawdę napisałeś o swojej strategii. Namawiasz niedoświadczonych na sprzedaż akcji tylko po to, żeby sobie kółeczko wykręcić. Niby im doradzasz, a tylko się z nich śmiejesz.
Policz ile dywidendy może być z kolejnych 'produktów'. Nie myśl że kurs będzie stał na poziomie wartości dywidendy. Bo po odcięciu musiałby spaść do zera.