Noo zobaczymy czy aż tyle hehe 25 procent podwyżki też miało być a dostaliśmy tyle co wszystkie spółki więc nie ma co się nastawiać na 30 tys brutto :)
Masz rację nawet nie zauważyłem:) no ok zobaczymy jak będzie z tą premią :) zyski są duże więc nie za boli ich to za bardzo ,a pracownicy będą zadowoleni:)
Tak, ale z tego co wiem to spółka ma długi i dopiero wypłaca początkiem lub połowa roku 2024, inne spółki deklarują że dostaną premię, na JSW cicho albo będzie coś mega albo nic, nastawiajmy się bardziej że premi nie będzie, chyba że ktoś ma info 100% i siedzi w tych całych związkach
Ma być całkiem nieźle z tego co wiem tylko albo na dwie raty albo jedna przy takich zyskach wsumie to nic dziwnego mówi się nawet o kwocie jak w tytule wątku
Ty też zawalcz dd o podwyżkę w swojej firmie , a nie żałuj innym. Przemawia przez Ciebie zawiść i złość . Jesteś typowym chciwym , pazernym i niedorobionym udacznikiem.
skończ chlopie pracowałem w `jsw 28 lat i nigdy takich pieniedzy nie widzialem jak teraz wam dają za dlubanie slonecznika. i nie martw sie moja emerytura może jest wieksza od twojego zarobku nieudaczniku
Mnie osobiście cieszy brak dywidendy, bo to wyciąganie kasy z firmy, lepiej jak kasa pójdzie na premie dla załogi niech też coś mają od życia a nie tylko kopią jak krety i świata nie widzą.