Niech najpierw doprowadzi bartoń do przydzielenia akcji z emisji połączeniowej na elq ,bo uciekł ze stołka i cisza . Myśli że w taki sposób będzie cisza -nie nie będzie ciszy .5 miesięcy temu dostałem na rachunek akcje iposa ,ale nic z tym nie można zrobić, bo nie są dokończone procedury i zamiana na elq .Te procedury zaczynał 11 lat temu bartoń ,który uciekł z tamtej firmy i zasiadł tutaj jako prezes swego czasu, a potem przesunął się o jedno krzesło i się ukrywa !!!.
Dlatego ostrzegam wszystkuch .Nie kupujcie tego bo zostaniecie z niczym .Zarząd umywa ręce a poszkodowani akcjonariusze nie mają nic i nawet rolki papieru .
Bo oszukali akcjonariuszy i jako spółka publiczna nie dopełnili procedór i obowiązków .Były prezes przesunął się o stołek i myśli ,że wszystko załatwione !!!
Było info ,że Byrton przesunął się o jedno krzesło i już nie jest prezesem ,ale on wie bardzo dobrze o jakie akcje chodzi .JA WIDZE TYLKO JEDNO ROZWIĄZANIE NIECH DOKOŃCZY TO CO ZACZOŁ ,BO NIE ZAMIERZAMY OPUSZCZAĆ TEGO FORUM PUKI NIE DOKOŃCZY PROCRDURY PRZYDZIELENIA AKCJI ZAMIENNYCH. ON WIE O CO CHODZI
Dlaczego nic z tym nie robią od parenastu lat.Gdzie się Bartoń podział i jego głupie pomysły o połączeniach ,przekształceniach ,zamianach a koniec końcem wkońcu nie mamy nic !!!.KNF wkońcu zawiesi
Pozostaje presją na forum skoro się nie kwapią dokończyć to co zaczęli 13lat temu !!!!. Trudno ,puki nie zamienią akcji i nie dopuszczą będziemy wpadać !!!!.Straciłem kupę kasy ,a zarząd ma WYWAaLONE na to wszystko !!!.