Współpraca z Vertigo Games Umowa z na port gry z Kepler Tryb multiplayer do gry The Wizards Nowa gra, która już niedługo powinna być ogłoszona Wpływy z wydanych już gier zapewniające płynność i stabilną sytuację finansową.
Kapitalizacja biorąc powyższe nie jest zbyt wymagająca na tle innych spółek z branży.
CRB, te "juz wydane gry zapewniające stabilnosc" to tylko wizardsi, bo warhammer do tej pory sie nie zwrocil, a sprzedazy nie ma prawie wcale (raporty oraz twoj ulubiony wskaznik komentarze/sprzedane sztuki). Carbon ma na moje oko pół roku do czasu, az zacznie wykazywac stratę w kwartalnych.
Jakie są warunki tej umowy portowania? Ustalona kwota czy % od sprzedazy, a jezeli tak, to jaki? Wiesz, czy tylko tak gadasz wyssane z nosa pier*doły?
Jak zwykle toksyczna i zawistna szm ATA kleks musiał się przyczepić, wszystko źle, wszystko na nie już sobie wyobrażam tego nieudacznika. Szczekaj dalej goło dupcu
Kleks, golasie. Będą mieli zapłacone za koszt portowania i zapewne będzie revshare jak to zwykle bywa. Udajesz głupiego czy co z tobą nie tak? Współczuje ci braku wyobraźni, jak kupowałem pierwsze akcje plw to tez tacy jak ty tam byli co wszystko negowali, a było to 1000% temu xD Nie nadajesz się na giełdę.
Czekaj czekaj, wytrawny inwestorze:) Oceniasz, ze umowa, jaką zawarła spółka jest super, a nie masz najmniejszego pojęcia o warunkach tej umowy?:)) Mowisz, ze zarobią kupę siana, ale nie umiesz i nie masz zadnych danych, zeby oszacować, czy będize to 200 tysięcy czy 2 miliony?:) W tych swoich innych inwestycjach tez tak robisz, ze wrozysz z gotującego się makaronu?:))))
To co napisałeś świadczy o tym jak żałosny jesteś, jak manipulujesz a wręcz kłamiesz. Gdzie napisałem, że zarobią kupę siana mat Ole? Gdzie napisałem, że umowa jest super tumanie? Wskaż mi albo zamknij wreszcie ten ry j :))). Ziarnko do ziarnka, ale taki ca w3l bez wyobraźni jak ty tego nie zrozumie nigdy.
Aa, jezeli chciales napisac "Super wiadomości! wpolpraca z vertigo, umowa na portowanie, ale Carbon nie zarobi duzo pieniedzy", to nie zrozumiałem, i bardzo sorry:)))))
Tak myślałem zakłamany trollu. Kolejny raz złapany na manipulacji, a zreszta szkoda czasu na taki element jak kleks. Już widzę te jego marne wypociny jak akcje z prawej strony się skończą i będziemy ns znacznie wyższych poziomach. Wiecie ci wtedy ta mier nota napisze bez krzty honoru? Ze on ma akcje i tylko trollowal, żeby kupić więcej xD Co za cw33lll
Ty, patrz, szkoda ci czasu a jednak ciagle do mnie piszesz. To wiesz juz w koncu, co to za umowy i czy dadzą 50 tysięcy zysku czy 2 miliony? Wiesz? Nie? Czy bedziesz cos tam pisal o jakichs manipulacjach, prawej stronie czy co tam jeszczs?
Nie pisze do ciebie 2manie atencjuszu, tylko ciebie wyjaśniam golo dupcu bez wyobraźni. Prędzej czy później dzieciaku znikniesz albo zdech niesz i będzie spokój ma CRB tak jak był kiedyś.
A póki co, sto procent moich przeiwdywań się sprawdza. Koniec Q1, kurs w miejscu, multi wizardsów nie ogłoszone, premiera PSVR2 nie ruszyła kursem nawet o milimetr, Carbon nie zapowiedział zadnego produktu na psvr2. Zapowoedział za to kojelną rzecz, ktora stawia spolke na pozycji takiego Drageusa czy innego gunwa: beda cos portowac, robic jakies zlecone qa, rzezbic jakies assety do metaverse. A mieli robic swoje wlasne gry, co nie?
Pudło internetowy przyjacielu. Mam się dobrze, a mój obecny pakiet w crb nawet lepiej. Nie mam czasu się udzielać, a tym bardziej nie zamieram nurzać się w wątpliwej jakości przepychankach z Tobą oraz keksami-kleksami-kononami. Satysfakcja żadna, czas zmarnowany. Z mojej strony podtrzymuję, że zamierzam sporo zarobić na Diamencie za parę ładnych lat. Jałowe dyskusje z trollami spadkowymi zostawiam już jednak innym pasjonatom. Pozdro! xD