Dnia 2023-03-20 o godz. 11:12 ~egon napisał(a): > czyli spadki od jutra ? -------------------------------------------------------------------- Masz prawo tak sądzić. Wszystko zależy od wyników, a co za tym idzie ew. dywidendy.
Mnie interesuje Z/A za 2022, bo Z/A za 2021 znam. A co do 2024r...... zD. Wiesz mnie bardziej interesuje połowa października 2023r, to będzie decydowało jak Polska gospodarka będzie wyglądać.
Mam taką swoją opinię, że na naszym bananie są solidne, dobrze zarządzane firmy. - ROKITA, Niemieckie.... Z/A 34zł Z/N 675 322mln zł Brawo Teraz dywidenda TEORETYCZNIE, 34/21,02x 13,23zł=21,39zł. Realnie zakładam 16-18zł,(brutto) PIĘKNIE BY BYŁO... Przy mojej średniej 25%, brawo ja.(brutto), a nawet kupując dzisiaj po 118zł też nieźle to też wygląda.
Nawet mnie, jako długoletniego inwestora Rokity, wyniki i dywidenda, wbiły w ziemie. Nic tylko patrzeć i się cieszyć. Jednego nie rozumiem, dlaczego Rokita i Exol pokazały tak diametralnie różne wyniki. ? Czyżby Niemcy się mylili? A może coś innego jest na rzeczy???? Nadal zastanawiam się nad FF w obu spółkach. Ponad 20lat na "bananie" nauczyło mnie pokory. Ale cieszmy się !!!!