MOI UKOCHANI PISOWCY! Piosenka z 1930 roku - czy tam szukali Polacy zła, nienawiści, obłudy i kłamstwa? Nie wydaje mi się! Swoją drogą - dla młodzieży i dzieci Polaków - to są lepsze wzory wraz z Doktorem Korczakiem od Was, MOI UKOCHANI PISOWCY! Pozostaję z szacunkiem - Wasz Mike75
Tyrani rządzą w ten sposób, że nie liczą się z głosem Ludu. No tak - wypadek Szydło był winą tego młodego człowieka. Żadnych przeprosin z ich strony - przyznania się do winy - idą w zaparte MOI UKOCHANI PISOWCY ( jeden uczciwy BORowiec, którego ruszyło sumienie powiedział prawdę - i dziękuję mu za to, bo to jest wielka ODWAGA pokazać zło ).. Przejęcie IDEI BANK - gdzie Bank w IV kw. 2020 pokazałby zysk netto 20 mln ( pomimo niszczenia tego banku przez POWAŻNE INSTYTUCJE POLSKIE, TELEWIZJĘ PUBLICZNĄ - osobisty sukces byłego Prezesa tego banku, Jerzego Pruskiego - ale jak bank Leszka ma wyjść na prostą to wykorzystując Pisowską aferę GETBACK zabrać bank Leszkowi! Inam jako akcjonariuszom! Was też oszukali - być może na dzień wydania decyzji BFG 3 przesłanki były spełnione - ale Instytucje Pisowskie doprawadziły do tego, że te 3 przesłanki były spełnione - te instytucje państwowe nie były apolityczne tylko zależne od widzimisię Glapy czy Pinokio ( co UOKIK robi z cenami Obajtka - nic! A protegowany Glapy dla kogo chciał 40 mln - on nie miał odwagi, żeby to sam zrobić, Glapa się nim posłużył! - i dlatego go bironił i wiedział, że wyjdzie po 2 tygodniach bo ustalił z Ziobro ). No! MOI UKOCHANI PISOWCY! Pozostaje wierzyć w uczciwość ludzką, w Tadeusza Kościuszkę czy nawet Władka Broniewskiego ( podobnie jak on też jestem alkoholkiem - wstyd się przyznać ale tak jest! ). Czy Wam naprawde nie jest wstyd? Ja może i za dużo popijam ale ludzi nie krzywdzę i mam swoje zasady...
I uważajcie Polacy! Mamy do czynienia z ludźmi, którzy zrobią wszystko, żeby utrzymać się przy Władzy. Oni już przegrali - moralnie, etycznie, prawnie, ekonomicznie i poetycko! Te 25 procent, które może nadal w nich wierzy - nie zna życiorysów Tadeusza Kościuszki czy Władka Broniewskiego. NIc nie rozumieją, dla nich ważne jest tylko, że PIS da.... Na wódkę, dzieci itd.... Te 25 procent nie rozumie pojęcie empatii - bo jeśli ktoś rozumie empatię i posłucha Kaczynskiego wyczuje nienawiść do pewnej grupy lub grup osób - prawdziwi przywódcy jednoczą i nikogo nie odrzucają a,sami tych odrzuconych asymilują z zespołem1!