• Gra sie toczy pod progiem Autor: ~Zetor [10.42.7.*]
    Ewidentnie shorty przewalają z wora do wora. Scenariusz powtarza sie od kilku dni. Rano wzrosty na stosunkowo niskich obrotach, po południu mocny wzrost obrotów i spadki, przy zwiększonej wysokości pojedynczych transakcji. A dogrywka- klasyka nagle pakiety po kilka tyś akcji.
    Ciekawe ile to jeszcze potrwa. Obawiam się że jeszcze długo..
  • Re: Gra sie toczy pod progiem Autor: ~Piękny_Szorciarz [10.42.4.*]
    na jakiej spółki forum człowiek nie wejdzie, to przy spadkach ulica z bankiera kwituje, że to sztuczne spadki i przewalanie z wora do wora

a może jak rosło 10 lat to wtedy były sztuczne wzrosty i przewalanie z wora do wora?
  • Re: Gra sie toczy pod progiem Autor: ~Zetor [10.42.4.*]
    Albo jesteś ślepy albo... Popatrz sobie nieco wnikiwiej a sam dojdziesz do tych samych wniosków. W tym momencie ulica ma niewiele do gadania. Zaklinanie rzeczywistości nic tu nie da ani w jedną ani w drugą. Dziś 131.20
  • Re: Gra sie toczy pod progiem Autor: ~Piękny_Szorciarz [10.102.52.*]
    nie jestem ślepy, tylko tak działa giełda - podaż jest wyższa od popytu to akcje spadają i nie ma co tu dorabiać jakiejś filozofii

wyjaśnij mi, jeżeli akcje są sztucznie zaniżone przez "fundy" to czemu nie przyjdzie taki Norweski Fundusz Emerytalny i zwyczajnie nie wykupi wszystkich sztucznie zaniżonych akcji? tutaj "sztuczne spadki" masz od prawie trzech lat, a jednak ani zarząd ani żadne duże fundusze nie skupuję sztucznie zaniżonych akcji
  • Re: Gra sie toczy pod progiem Autor: ~Mietek_Męczywór [95.160.158.*]
    Niektórzy po wnikliwej analizie doszli do wniosku, że piramidy były robione laserem.
  • Re: Gra sie toczy pod progiem Autor: ~Ekspercik [37.47.89.*]
    Przedwczoraj było identycznie jak dzisiaj. Aż nienormalna jest ta regularność. Dzisiaj myślę sobie że to nie możliwe że schemat się powtórzy. A tu gdyby człowiek wiedział że jest zmowa i będzie kurs szedł jak maszyna to zrobiłby sobie kółka i zarabiał.
    Kiedy jakiś chłopek z innym chłopkiem na małej firmie zmówią się to zaraz czytamy że zostali oskarżeni o zmowę. A tutaj idzie jak maszyna. W jeden dzień akcje w podobnych godzinach potrafią zyskiwać i tracić po kilka procent bez żadnych obiektywnych przyczyn w danej chwili. Zazwyczaj w normalnych sytuacjach jeśli w jednym dniu akcje rosną o 2% to bez bardzo istotnych zewnętrznych przyczyn pozostaną na podobnym poziomie do końca dnia. Tutaj legalna zmowa i legalne granie na niekorzyść akcjonariuszy.
  • Re: Gra sie toczy pod progiem Autor: ~chuj [10.42.7.*]
    schemat powtarzalny wiele razy ,zenujace co mozna wyczyniac na marginalnych gieldach
  • Re: Gra sie toczy pod progiem Autor: ~Xtb [5.173.16.*]
    To już końcówka, scenariusz już się powtarzał na tej spółce, prawie zawsze ostatecznie inicjował poważne wzrosty. No chyba że Mietek zagra na spadki...
  • Re: Gra sie toczy pod progiem Autor: ~Mar [31.61.240.*]
    Oj ludzie ludzie zdajcie sobie sprawe ze zachowania ludzi, ulicy, funduszy (to tez ludzie) sa sinusoidalne/ harmoniczne, co powoduje powtarzalne zachowania, a tum samym buduje harmoniczne wykresy. Madry poanalizuje technicznie, znajdsie ta powtarzalnosc i to wykorzysta - to ci co zarabiaja, mniej madry biadoli ze zmowa.... Ps. Zobacie sobie na wykresy indeksow dow, nasdaq, sp, eurusd itp gdzie spekuluje calu swiat... miliony ludzi. Tam jest to samo. A wy.mi tu biadolicie ze na niszowej w skali swiata spolce ktos sie zgadal... Zarabiajcie, nie biadolcie. Zeby nie bylo, jestem akcjonariuszem cdp ze sporym wolumenem, ale dzialam tez na forex i indeksach.
[x]
CDPROJEKT -0,29% 236,70 2025-11-14 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.