A jak to obliczyłeś? "Realna wartosc" to Twoja wyimaginowana cena docelowa? Przyjmiesz zakład że po wynikach nie urośnie? Ba nawet po wydaniu książki kucharskiej... w najbliższym roku nie osiagnie nawet połowy z tego co nie wiadomo dlaczego nazywasz "realna wartoscia". To wartość urojona
Szort-ekipa nie ma pomysłu na skuteczną ewakuację. Kilka hien się pochowało pod próg ale nie zmienia to faktu, że przy słabej podaży akcji - nie są w stanie bezpiecznie zamknąć pozycji. Do raportu zostało jedynie 20 sesji. Premiera Widma Wolności z każdym dniem się przybliża.
Pytasz jak to jest tracić odrazu po zawartej transakcji? nie wiem bo jak na razie jestem do przodu :) Być może jesteś tu nowy więc dam Ci radę. Inwestuj długoterminowo i w spółki, które dają gwarancję wzrostów w takim terminie. To, że zaraz po zakupie na chwilę poszło w dół to się zdarza. Nie przewidzisz nigdy idealnego momentu wejścia. Tak czy owak wystarczyło kilka godzin i już jest na plusie. Myślę, że to był moment całkiem bliski idealnego :)