zastanow sie co piszesz. Play zbiera pakiety po 10 tys zł z NC? Kolego zacznij grac w gry akcji a nie na giełdzie.
Play nic nie musi kupowac, na pewno nie zbiera z arkusza, jak bedzie chcial zostawi to na 5 lat na NC az kazdy sie znudzi i odda po 2zł. Albo zrobi wezwanie placac skromna premie do sredniej z 6 miesiecy. Tyle.
To ty się zastanów co piszesz. Jeśli zrobi wezwanie to nie może zapłacić mniej niż cena jaką płacił w ciągu ostatnich 12 m-cy. Chyba nie sądzisz że większościowi sprzedali po 2 zł. Podaj jeden powód w jakim celu miałby trzymać Sferę na giełdzie?
szkoda sie wysilac, dzieciaki i tak nic nie rozumieja, a an forum jest jako woluntariusz bo przecież akcji nie ma :) pełno takich życzliwych "znawców" :) pzdr
Dnia 2023-02-06 o godz. 15:23 ~ddd napisał(a): > a moze 3,34 jest dalej na tyle atrakcyjne w stosunku do tego co musi zapłacić w wezwaniu... ze PLAY podnosi poprzeczkę :)
może i tak jest PLAY bo na 3,16 już nic nie stoi A na 3,46 robią sobie jakieś jaja 346 akcji do sprzedania po 3,46 nawet ładnie to wygląda
nie stoi po 3.16 bo już sie PLAY podniósł na 3.3 - 3.34. widać : 1. zależy im bardzo 2. Kupno od właścicieli było grubo wyżej inaczej by sie nie bawili w groszówki
jak słusznie ktoś tu napisał chodzi o to by im tego TANIO nie sprzedać. I tyle :)
Już o tym dziś pisałem wymiana akcji ;pomiędzy "wiedzącymi lepiej "
Autor: ~J-23 [31.61.225.*] 2023-02-07 11:43 A mnie to najbardziej pasuje do umówionych transakcji kupującego i sprzedającego w umówionej cenie i ilości akcji - wymiana akcji . wczoraj wyglądało to podobnie i na podobnych poziomach cenowych
Dnia 2023-02-07 o godz. 15:15 ~J-23 napisał(a): > Już o tym dziś pisałem wymiana akcji ;pomiędzy "wiedzącymi lepiej " > > Autor: ~J-23 [31.61.225.*] 2023-02-07 11:43 > A mnie to najbardziej pasuje do umówionych transakcji kupującego i sprzedającego w umówionej cenie i ilości akcji - wymiana akcji . > wczoraj wyglądało to podobnie i na podobnych poziomach cenowych
I ZAGADKA się powoli wyjaśnia ,.... tak jak pisałem wymiana akcji ;pomiędzy "wiedzącymi lepiej " https://www.bankier.pl/wiadomosc/SFERANET-S-A-Transakcje-zrealizowane-przez-osobe-pelniaca-obowiazki-zarzadcze-8485704.html