Sporo tego. Raczej firma się nie zwija, ani nie bankrutuje, jak niektórzy tutaj piszą, skoro zatrudniają tyle nowych osób. A już mają ponad 70 pracowników jak Olga mówiła niedawno w wywiadzie.
Wiesz Zdzichu - produkcja nie bierze się z powietrza. Jacyś ludzi są potrzebni, by móc coś produkować.
Trolle spadkowe - wymyślcie coś bardziej kreatywnego. Serio sądzicie, że ktoś jest aż tak głupi, że zatrudnianie wielu nowych pracowników uzna za negatywną informację?
Mogą pie.....ić co chcą. Nic nie zmieni faktu że od 2 lat moje komentarze są bliżej stanu faktycznego. Czyli pisze ze to lipa i od 2 lat n8c po za lopa nie pokazali. Jednak przez te 2 lata pojawiło się także wiele fantazyjno życzeniowych wiadomości od Saule i wszystkie zazwyczaj wysmiewalem. I co? Wniosły coś, zmieniły coś czy jednak okazały się śmiechu warte? A naginy zachowują się jakbym podważał osiągnięcia i sukcesy których nie ma a które są zapowiadane ale nierealizowane.
Serio, od dwóch lat to siedzisz? Pogratulować wolnego czasu. Albo masz coś z głową, że aktywnie udzielasz się na forum spółki „bez perspektywach” niemalże każdego dnia, albo…
A teraz mistrzu pokaż że myślisz co piszesz i wklej albo wskaż kiedy napisałem że kurs będzie 90 groszy albo choćby 2 zł. Następnie wskaż gdzie napisałem że zawiesza ba 5 lat albo chociaż że zawiesza. Możesz pokazać? Czy tylko piszesz vo ci nasienie na tą pusta głowę przyniesie. I tak samo piszesz o innych rzeczach które nigdy nie miały miejsca .....
Wszystko jest tyle warte ile ktoś jest w stanie za to zapłacić. Kurs, obrót wskazują że wyżej wyceniono marzenia o saule na giełdzie w czasie BLU niż samo saule które wstępnie było na longa, na rok dwa minimum i polecam wrócić i poczytać co ci ludzie ogłaszali wtedy względem przyszłości która stała się teraźniejszością.
Nie tyle ile ty jesteś w stanie zapłacić tylko w domyśle tyle ile ktoś tam zapłaci najwięcej. Nie kupisz Ferrari za 5K bo będzie tysiac innych osób którzy przebija twoje 5K.
Takie oferty pracy, rzucane juz po raz kolejny to nic innego jak darmowy wabik dla szukających otuchy inwestorów. Wartość realna równa zero. A to że jeden może mówić patrzcie, rozwijają się, szukają ludzi.... drugi może mówić słabo płacą albo co oni zespołu nie mają to inna kwestia. Do wartości spółki takie ogłoszenie nie wnosi nic. Jest tylko znaka że kombinują bo pewnych specjalistów nie szuka się orzez takie ogłoszenia po prostu tylko szuka w kręgach i werbuje. To jest na pokaz
A zrob sobie doświadczenie i zaaplikuj. Opowiesz jak się potoczył ten cudowny proces. O napisanie który raz już jaracie Sue tego typu kupą przez ostatnie 2 lata. 4 razy, czy 5? O co tamte wniosły? Tyle co ich prezentacje ścian. Dubajow I umów podpisywanych z Google czy columbusem pod publiczkę a z których wynika zawsze to samo czyli NIC. A ogłoszenie tego typu może wrzucić każdy w każdej chwili za darmo. Nie ryzykuje nic, a może na forum kilku złowionych juz dawno zacznie wieścić sukces. Ale fakt skoro planują składać ręcznie układy to potrzeba rąk do pracy haha
Opowiedzcie za miesiąc czy zatrudnili kogoś czy nie. 5 raz podnieta ogłoszeniem o ofertach pracy :) serio tyle jest ludzi którzy tylko czekają aby ktoś ich wydymał? To nie jest info o transferze, jak typu że klub A kupił gracza X za Y pieniędzy. Ale to w miarę zrozumiale że wygłodniali informacji pozytywnych ludzie którzy są w plecy jakaś kasę rzuca się na kolejny ochłap.
Heh byłem ciekawy jakim też tekstem zaatakuje posta o zatrudnianiu przez firmę inżynierów i innych fachowców nasz dyżurny trol dc no i długo nie trzeba było czekać.
Poczytałem czeski i to mnie utwierdza tylko w tym co pisałem. Nie szukają pracowników tylko wrzucają ogłoszenia dla pożywki takiego AMA itp. Dlatego zaproponowałem aby aplikował i sprawdził a potemnopowiedzial nam jak poszło. Nawet nie odpowiadają na CV i zapominają o spotkaniach rekrutacyjnych. Czyli ogłoszenia to fejk
Głupszej rzeczy tutaj nie czytałem! Mamy wysłać CV, choć nie jesteśmy inżynierami spełniającymi kryteria i nie zostać przyjętym na rozmowę (co jest oczywiste, bo nie jesteśmy inżynierami i nie spełniamy kryteriów) i to będzie potwierdzenie, że wcale nie rekrutują, tylko robią ustawę.
W podawanie błędnych danych w CV jest oszustwem!!!
Serio, głupszych rzeczy tu jeszcze nie było, a było już dużo.
Ważne ze saule w espi podaję same prawdziwe rzeczy. Owszem kręcą tak aby ich nie zamknąć w więzieniu ale dałbym sobie palca uciąć ze w momencie jak daja jajas informacje to wiedzą że to nigdy nie dojdzie do skutku. Ciekawe AMA co zrobiłeś na własną rękę aby sprawdzić bandę której dajesz kasę. Nic, polegasz tylko na tym co oni ci serwują i koniec. I nie odpowiedziałeś, czy cieszysz się ze masz te akcje i czy przypadkiem wolałbyś ich na ten moment nie mieć. Odpowiedź chociaż sobie, i pisałem Ci też że jak pocztkasz to pewnie wyjdziesz na zero o ile się nie podniecisz ze rośnie i nagle zero przestanie cie interesować. A to jednak po mega wzrostach w 3 dni zleci back do 3 i potem j7z tylko w dół. Kiedyś zobaczymy
Wyobraź sobie, że sprawdziłem informację! I cieszę się, że mam akcje, bo przy takim małej płynności nie ma absolutnie żadnych szans na zakup tak dużego pakietu jak mam gdy pójdzie info o inwestorze. Będzie otwarcie z luką i zaczną się zakupy od kilkunastu złotych. I sam dobrze o tym wiesz, dlatego tu jesteś od prawie 2 lat i innych straszysz. A pamiętasz jak pisałeś, że będzie 1) bankructwo 2) zawieszenie na lata itd...
Nie nie pamiętam. Możesz wskazać gdzie .... chyba że tak pisałem jak ty się cieszysz z akcji. Ty lepiej pomysł ile sesji byś musiał ten pakiet sprzedawać. Ale najpierw pokaz o tym bankructwie i zawieszeniu na lata. Na pewno i zawieszenie wnioskowało samo saule ale pokaz moje
Jak będzie inwestor to obroty będą milionowe tutaj. Pisałeś albo Ty, albo aw, albo Amazonka, albo Bananowy - co za różnica jak ten sam zleceniodawca u Was.
Gdzie pisałem o bankructwie albo zawieszeniu? A czekaj ktoś tam pisał że jak do którego tam sierpnia ubiegłego roku coś się stanie to mamy cyt. Robić pałe. Nic Sue nie stało więc rozumiem że gość zajął się oralkiem. Aaa czy to pisał ten czy tMten to go za różnica..... brawo ty. Jednak jesteś taki że jakbym ci napisał to byś się obrażał. Ty zamiast czepiać się do innych to weź poczytaj sam siebie gdzieś ty juz czasem zabrnął. Ty j7z nawet pisałeś że gdzie szeryf tam zawsze wzrosty i że tup się nie myli :) tyasz odlot, jesteś największą ofiarą nagonow tu. Oprócz pleców masz nieźle wyprany mózg
Gdyby firma była godna zaufania i miała się czym pochwalić oprócz bajek to stała by kolejka inwestorów. U nich czas działa na niekorzyść bo rozchodzi się wieść co to za jedni i jest tego co raz więcej. Nawet jak będzie tak jak mówisz że się trafi to będzie to tymczasowy słup do zbicia setek milionów z makulatury i rozpłynięcia się. O to mogę się założyć.
AMA może mieć rację pod warunkiem, że Saule usunie podstawową wadę ogniw perowskitowych tj. TRWAŁOŚĆ, ale to może potrwać parę lat. Cierpliwości życzę może się uda. cyt.: "Choć do dogonienia długowieczności klasycznych ogniw jest jeszcze daleko, takie osiągnięcia, jak to, którego dokonali naukowcy pod przewodnictwem prof. Abate, dają nadzieję, że w ciągu najbliższych lat uda się wyeliminować kolejne wady tej technologii, dzięki czemu jej zastosowanie będzie mogło być znacznie bardziej powszechne". Całość poniżej Przełom w fotowoltaice. Ogniwa perowskitowe usprawnione (msn.com)
Rozdwojenie jaźni u troli spadkowych!!!
Piszą o akcjach spółki,która jest tak niedobra,że nigdy nie będą ich kupować
Siedzą codziennie i przez 20 godzin na dobę i atakują każdego co ma inne zdanie
Trole spadkowe.... może czas iść do lekarza od głowy?
E miszczu idź na facebooka tam będziesz mógł się lizać po jajkach. To forum o inwestycjach i ludzie zadają normalne pytania. Np. jak to było możliwe że bogini pier.... o współpracy ze skanska gdzie jeden projekt wymagał by pokrycia dziesiątkami a nawet setkami metrów kwadratowych obiektu kilka lat temu a dziś nie potrafi skomercjalizować etykietki wymagajacej powierzchni ogniwa około 15cm2. W tym bałaganie już komunikaty markietingowe są sprzeczne ze sobą. Oni liczą na jeleni z pamiecia rybki akwariowej :)
To jest właśnie ten absurd w cenówkach Saule. Baterie zamienia się kilkukrotnie droższym akumulatorem i powiększa się obudowę. bo gdzieś trzeba zainstalować ogniwo perowskitowe. W technologii e-ink baterię trzeba wymienić po około czterech latach nie z powodu wyczerpania energii, ale ze starości. Akumulator wytrzyma trzy razy dłużej i trzeba go wymienić też ze starości. Różnica w cenie pomiędzy ESL a PESL to ok 4 $. Nie co się dziwić, że kupujących brak.
Zapewniam cie że każda hurtownia elektryki, mechaniki, a nawet warzywniak posiada telefon na który możesz sie dodzwonić. Ale że nie mozna się dodzwonić do firmy która robi dla skanska, ma w ofercie takie produkty jak carporty, lamele, ładowarki, cenówki to chyba trochę dziwne?