• Jaka przyszłość czeka SPC-2 ? Autor: ~Bin [89.70.65.*]
    Gdyby nawet SPC- 2 groziła upadłość z powodu kontraktu GSM-R z PKP PLK, tak jak Herkulesowi Infrastruktura grupa Compremum ma wybitnego adwokata Dariusza Szymańskiego. Ma on bogate doświadczenie, jeszcze z PBG. Mógłby zostać prezesem SPC -2 i napewno przeprowadzi spółkę przez trudny czas. Zdecydowanie mecenas Szymański to mecenas na trudny czas ! Tym bardziej, że spółka nie ma prezesa.
  • Re: Jaka przyszłość czeka SPC-2 ? Autor: ~Kr [195.210.60.*]
    Dnia 2023-01-28 o godz. 22:41 ~Bin napisał(a):
    > Gdyby nawet SPC- 2 groziła upadłość z powodu kontraktu GSM-R z PKP PLK, tak jak Herkulesowi Infrastruktura grupa Compremum ma wybitnego adwokata Dariusza Szymańskiego. Ma on bogate doświadczenie, jeszcze z PBG. Mógłby zostać prezesem SPC -2 i napewno przeprowadzi spółkę przez trudny czas. Zdecydowanie mecenas Szymański to mecenas na trudny czas ! Tym bardziej, że spółka nie ma prezesa.

Ale piszesz bzdury dlaczego SPC-2 ma grozić upadłość jak nadal ma zyskowny kontrakt i nie ma żadnego trudnego czasu i mieć nie bedzie choćbyś nie wiem jak bardzo tego chciał !!
    A kontrakt Herkules infrastruktura w całym kontrakcie z PKP PLK to ledwie 12 % całego kontraktu człowieku policz to sobie kontrakt jest na prawie 3 mld zł !!
    Wszyscy pozostali tak Wasko jak i Compremum czy Nokia też zapewne nadal na nim zarabiają !!

Mam dobrą rade może już więcej tu nie insynuuj trudnych sytuacji i nie kłam ale przeczytaj ze zrozumieniem te dwa artykuły które tu były wklejane a potem dobrze się zastanów zanim znów zaczniesz kłamać !!:

https://www.bankier.pl/forum/temat_monty-python-na-polskiej-kolei-gsmr,58675375.html 
    https://www.nakolei.pl/herkules-zerwal-umowe-z-pkp-plk-za-niewyplacenie-naleznego-wynagrodzenia-w-terminie/ 

[x]
COMPREMUM -4,54% 0,84 2025-11-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.