Zapewne już zauważyliście...ale ktoś tu cały czas podbiera i próbuje zaniżać kurs 1 akcją, a ich już naprawdę już niewiele zostało. Moim zdaniem Atrem może być Topem tego roku na naszej giełdzie. Potrzebujemy mocnego impulsu może dwóch aby rozkręcić tę spółkę na dobre. Może jakieś info o kontrakcie z dziedziny budownictwa wojskowego? Dobrą sytuacją jest ujawnienie się jakiegoś funduszu bądź zakup insiderski. Zobaczcie, że zaczęły wolumeny trochę większe być w obrocie i w mojej ocenie coś wisi w powietrzu...
To za mała spółka dla dużych i za mało akcji. Najwięcej zyskuje ING bo ma 7% w GK Imm. Jak kurs bedzie po 10 zł i wejdzie KPO to tedy się ruszy. My dowiemy sie o funduszach jak już bedzie po 20. Najpierw dowiedzą się w Europie o klępniecu KPO ale raczej spodziewałbym sie tego w 3 kw.. Jak PiS przegra wybory to już na 100% odblokują
Zgadza się, ale wystarczy kilku takich jak my i połowa wolnego FF wyzbierana. Poza tym sporo ludzi chce dobrej dywideny, a ta spółka to gwarantuje. W dodatku przyszłość kształtuje się jeszcze lepiej więc gra prędzej czy później musi się zacząć. Ja ostatnio dobierałem przy 3.99. Mam chyba podobne przekonanie co Ty do tej spółki więc pewnie jeszcze coś tam zbiorę. Co myślisz o ewentualnym kontrakcie w budownictwie wojskowym? Wspominali już o tym kilka razy...stawiam, że jak nie teraz to za rok coś będzie. A wtedy...Sky is the limit.
Tak się tylko przypomnę niedowiarkom:) Dziś niektórzy się dopiero zorientowali, że istnieje tak doba spółka na naszej GPW. Oczywiście nie ma co liczyć na tak duży kontrakt co roku. Możemy liczyć za to na stabilny, zrównoważony rozwój spółki. Klarowny, uczciwy, przejrzysty, komunikatywny zarząd to kolejny plus tej spółki. Zobaczcie iż przed umową nie było żadnego zbierania papiera! Nie udzielam się tutaj za bardzo, ale w kolejnych tak dobrych okolicznościach wpadnę do Was:) W oczekiwaniu na kolejną niespodziankę o której prezes między wierszami wspominał:)
Znów sie przypominam:) Pewnie jak pisałem tamten post to się niektórzy głupio uśmiechali... Ponad 50% od tamtego wpisu, a perspektywy coraz większe. Dziś zleciłem kupno paru tys. akcji w okolicy 6.2, ale automat dostawiał kupno przede mnie. Tak jak już pisałem...ktoś próbuje/zbiera cały czas co może, ale akcji jest mało i ciężko mają. Jeżeli otoczenie na rynku pozostanie na tym poziomie, to pod koniec roku mamy minimum 9-10 zł. Do usłyszenia.