Sprzedałem trochę. Trochę trzymam. Normalne działanie giełdowe. W ubiegłym roku zarobiłem na Termo, w tym tez zamierzam. W kontrze do tego co src i drugi oszołom enj opowiadają- to jest bardzo ciekawa inwestycyjnie i spekulacyjnie spółka. Do tego piłem.
Chciałbym pogratulować zysku. Ale byłoby to niepoważne. Po pierwsze napisać można tu wszystko, każdą bzdurę. Po drugie, raczej nie powinno się w necie opowiadać za dużo o sobie, a o swoich finansach w szczególności. Po trzecie, nawet nie jest Pan/Pani zalogowanym użytkownikiem, co daje jeszcze weselszą atmosferę. Pozdrawiam serdecznie i sukcesów do - okólnych życzę.
Chciałbym napisać, ze moje pytania były skierowane precyzyjnie do dwóch typów z tego forum, ale jednak odniosę się do tego co napisałeś. Po pierwsze, nie opowiadam w necie o swoich finansach, tylko na forum o spółce, napisałem o transakcji na tej spółce. Mysle, ze to zasadnicza różnica. Po drugie, nie ma to znaczenia czy jestem zalogowany, czy nie, skoro widać IP i mam stały nick. Po trzecie- nie oczekuje gratulacji:-)