Jak się bliżej temu przyjrzeć to najpierw w pakietówce kupili 556 tys. szt. a dzień później sprzedali 522 tys. szt.. Sama transakcja jednak świadczy że to tylko zostało gdzieś przeparkowane na zewnątrz z dostępem i nadzorem nad ,,towarem"
Kiedyś to miałem w obserwowanych przy poziomach 1.5-1.7...także przy tej cenie wręcz promocja patrząc na jedną z najniższych wartości księgowych. AT też wskazuje na dół kanału z zasięgiem pod 1.25 także czas pokaże.
Ja sam już skupiłem ponad 100tysięcy akcji ze średnią poniżej 78gr. Jeśli ktoś z Was chce poniżej tej ceny sprzedać pakiet kolejnych 100tysięcy akcji, to chętnie taki zakupię.
Duży potencjał ma uwolnienie budowy wiatraków. Komisja Europejska wymaga tego od Polski i jeśli tylko do tego dojdzie, to spokojnie i błyskawicznie Herkules wrócil powyżej 1,5zł.
Obstawiam, że informacje na ten temat pojawią się maksymalnie do marca
I czym będą to stawiać z ciekawości? Jednym LG1750 i starym gąsiennicowym? Przecież konkurencja ma po kilka czy kilkanaście takich? Może jako podwykonawca czyjś, ale to pieniędzy z tego nie będzie .
Takie i tyle żurawi jak Herkules to dzisiaj ma co druga firma rodzinna w Polsce. A jak się zaczną rzeczywiście te zapowiadane przez PiS wiatraki to się dopiero zacznie konkurencja. Na ten tort to nie jeden sobie ostrzy pazurki.