Chyba ze mną pisałeś i ja mówiłem, ze przytuliłem prawie 30% w jednej transzy, a druga mam po 25 gr. Mam wrażenie, ze zachowujesz się jak dziecko, które nie planuje, nie analizuje, nie ćwiczy cierpliwości, nie ma żadnej strategii tylko lubudubu każdego dnia emocjonuje się kursem. Nie ma znaczenia dla mnie dzisiejszy, ani jutrzejszy kurs, chyba, ze dojdzie do poziomu, przy którym zamierzam sprzedawać. Zastanow się nad sobą.
Trzymać, dopoki nie urośnie do poziomu, przy którym zamierzam zrobić. Tak zrobiłem z połowa akcji i tak samo zamierzam zrobić z kolejna. Jak spadnie do poniżej 20 gr to znowu kupię. Prosta strategia. Na tej spółce zarobiłem chyba najwiecej ze wszystkich jakimi obracam.
Dobry wieczór Panowie. Szkoda że Was nie ma na Solarinov i OZE Capital który dziś kupiłem oraz Sundragon.. Oj tam to będą się cuda działy. Także jak macie trochę hajsu to polecam..A tu z kolei widać że nie takiego ciągu jak na 3 w/w spółkach co nie znaczy że nie wzrośnie. Thermo Powinno rosnąć do lutego. Takie moje spostrzeżenia.
Kolego nie doceniasz mnie. Przewidziałem że będą wzrosty dokładnie w tym czasie na tych 3 a właściwie 4 spółkach grupy. Bo jeszcze jest PGF. To że kupiłem OZE Capital i Sundragona mając wcześniej Solarinovation nie wzięło się bez powodu. Uważam że te 3 spółki to będą największe gwiazdy 1 q2023 a może i dluzej.. I to nie będzie kilkunasto procentowy wzrost tylko kilkuset %... Wspominsz moje słowa..