• Longevity Lunch Lab. LLC Autor: 1-mna [94.251.225.*]
    Spółka zajmuje się rozwojem biznesu dla Boulder Longevity Institute, innowacyjnej kliniki medycznej z siedzibą w Boulder w Kolorado założonej w 2006, której celem jest oferowanie klientom najbardziej zaawansowanych, opartych na badaniach produktów z obszaru przeciwdziałaniu starzeniu się tzw. anti-ageing. Grupa LUNCH, z siedzibą w Denver Kolorado, ściśle współpracuje ze strategicznymi partnerami branżowymi, w tym Longevity Labs Inc, firmą zajmującą się bezpośrednią dystrybucją i marketingiem specjalistycznych suplementów diety w Ameryce Północnej.

Dystrybucja i marketing, czyli sami będą reklamować produkty Pharmeny, może w końcu pokażą jak to się robi.
  • Re: Longevity Lunch Lab. LLC Autor: ~Wafelek [176.221.122.*]
    no wuju, sam jestem ciekaw współpracy Pharmeny z tak renomowaną firmą z Boulder w Kolorado.
    sprawdzałeś może tą firmę w Google? ciekaw jestem twoich opinii.
    ale chyba niepotrzebnie pytam. jeśli nie potrafisz znaleźć komunikatu Pharmeny o wprowadzeniu produktów na rynek chiński, to sprawdzenie tej firmy choćby po adresie będzie dla ciebie jak zdobycie Kilimandżaro.
    zaskocz mnie wuju.
  • Re: Longevity Lunch Lab. LLC Autor: ~Ja [109.37.146.*]
    Efekt współpracy jest już dość widoczny. Menavitin Endotelio jest niedostępny na rynku polskim. Dziwne. Wyparowało...
    nie ma to znaczenia. każdy Menavitin ma tyle samo mg 1-MNA. różnią się dodatkami. kupuj, więc inny jeśli wierzysz w magiczną moc 1-MNA.
    wuju, znalazłeś już komunikat o wprowadzeniu produktów Pharmeny na rynki azjatyckie?
    napisz tylko "TAK" albo "NIE". będę o ciebie spokojny. jeśli masz trudności to możesz łyknąć Menavitin Pamięć i Koncentracja?
  • Re: Longevity Lunch Lab. LLC Autor: ~Ja [94.254.176.*]
    Nie jestem wujem, przynajmniej nie dla Pana. Niedostępność na Endotelio ma znaczenie, ponieważ widać że Pharmena wywiązuje się z umowy z Longevity. Martwi mnie jedno, że w krótkim czasie nie są wstanie wyprodukować kilku tysięcy pudełek suplementu.
    wiem, że nie jest Pan wujem. piszę do wuja (obecnie 1-mna), ponieważ napewno śledzi każdy wątek na tym forum, ale nie raczy odpowiedzieć na moje pytania.
    a już w temacie - skąd teoria, że niedostępność Endotelio związana jest z wywiązywaniem się z umowy z Longevity? 
[x]
PHARMENA -0,59% 3,38 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.