Spółka zajmuje się rozwojem biznesu dla Boulder Longevity Institute, innowacyjnej kliniki medycznej z siedzibą w Boulder w Kolorado założonej w 2006, której celem jest oferowanie klientom najbardziej zaawansowanych, opartych na badaniach produktów z obszaru przeciwdziałaniu starzeniu się tzw. anti-ageing. Grupa LUNCH, z siedzibą w Denver Kolorado, ściśle współpracuje ze strategicznymi partnerami branżowymi, w tym Longevity Labs Inc, firmą zajmującą się bezpośrednią dystrybucją i marketingiem specjalistycznych suplementów diety w Ameryce Północnej.
Dystrybucja i marketing, czyli sami będą reklamować produkty Pharmeny, może w końcu pokażą jak to się robi.
no wuju, sam jestem ciekaw współpracy Pharmeny z tak renomowaną firmą z Boulder w Kolorado.
sprawdzałeś może tą firmę w Google? ciekaw jestem twoich opinii.
ale chyba niepotrzebnie pytam. jeśli nie potrafisz znaleźć komunikatu Pharmeny o wprowadzeniu produktów na rynek chiński, to sprawdzenie tej firmy choćby po adresie będzie dla ciebie jak zdobycie Kilimandżaro. zaskocz mnie wuju.
nie ma to znaczenia. każdy Menavitin ma tyle samo mg 1-MNA. różnią się dodatkami. kupuj, więc inny jeśli wierzysz w magiczną moc 1-MNA. wuju, znalazłeś już komunikat o wprowadzeniu produktów Pharmeny na rynki azjatyckie? napisz tylko "TAK" albo "NIE". będę o ciebie spokojny. jeśli masz trudności to możesz łyknąć Menavitin Pamięć i Koncentracja?
Nie jestem wujem, przynajmniej nie dla Pana. Niedostępność na Endotelio ma znaczenie, ponieważ widać że Pharmena wywiązuje się z umowy z Longevity. Martwi mnie jedno, że w krótkim czasie nie są wstanie wyprodukować kilku tysięcy pudełek suplementu.
wiem, że nie jest Pan wujem. piszę do wuja (obecnie 1-mna), ponieważ napewno śledzi każdy wątek na tym forum, ale nie raczy odpowiedzieć na moje pytania.
a już w temacie - skąd teoria, że niedostępność Endotelio związana jest z wywiązywaniem się z umowy z Longevity?