Hehe kolejne dziecko z pod znaku xD. Które wzięło sześć stówek z komuni i marzy by na oszukańczym kantconnekt pomnożyć w krótkim czasie akurat nie mam ani jednej akcji kolejnej oszukańczej spółki ale tylko sobie obserwuję i wniosek jest jeden tą spółkę czeka taki sam los jak 4 mass , Atlantis,mpay to tylko kilka przykładów jak się tutaj na tym rynku oszukuje
Kupuj kupuj heheh, podobno niedługo na njukonekt mają z przytupem wkroczyć akcje spółki xD .A ja Ci obiecuję że na przestrzeni około 3 lat będzie tutaj 20gr :) pamiętaj o tym
znowu się martwisz... to przyjdź za 3 lata po te 20 groszy... ( widać że twoja wiedza jest warta tyle co te 20 groszy... powodzenia w inwestowaniu xD) a ja w 6 miesięcy zyskam 150- 200% biorąc pod uwagę premiery... i stan rzeczy na dziś...
8,9 i 12. W zaokrągleniu podane bo było 3,54 a sprzedane 3,92. I reszta też tak cenowo około że wychodziło 30 czy 40 groszy na akcji. Tak więc jak nie wiesz kiedy to sobie przeanalizuj jak się cena miala
Spójrz i prześledź inne wykresy innych spółek na NC i zobaczysz ze wszystkie zachowują się tak samo, mogę się założyć że tutaj będzie to samo ludzie będą wisieć latami na hakach. Najpierw to zleci później obroty spadną i będzie wieloletnia kiszonka. Ale co ja się tam znam, w razie czego zachecam do przeanalizowania wykresów z NC rynku który już dawno powinien być zlikwidowany
Pytanie, czy ta spółka ma w ogóle jakikolwiek zarząd, bo w każdej szanującej się spółce po takim debiucie byłyby jakiekolwiek działania w celu uspokojenia atmosfery. Tutaj zarząd leje na wszystko.
Trzebiński na czele peletonu wywalających śmiecia w rynek. Gowno idzie na dno. Zarząd patrzy codziennie i nic nie robi. Wspaniale, wspaniale. Mam nadzieję, że ULT i FOR tak samo skończą jak ten śmieć. Tylko na to zasługują.