Technicy..nikt nie zauważył.ze luka na ok. 1.45 nie zamknięta. ? Jutro to będzie ostry zjazd. Do świąt jeszcze duzo czasu na odbicie jeśli już to proszę czekać w nowym roku. A teraz wodospad.
37 spółkach nijak . Giełda to rozrywka od lat . Wyzwaniem jest prowadzenie moich Firm z tego żyje i to mnie cieszy dlatego ja nigdy nie stękam .
Kors zawsze jest w ruchu . Ważne że ze wszystkich spółek jestem na plus .
Może zejść do 50 gr będę tutaj na zero i tyle . Ja mogę się już tylko śmiać w tym wieku
Pamiętaj ja inwestuje w giełdę 10% dochodów i każdy tak powinien i ważne w tydzień nie zostanie nikt milionerem a w krótkim czasie może zarobić 5-10% ludzi kosztem pozostałych którzy stracą .
Ja inwestuje i trzymam akcje by je mieć i z perspektywy czasu i małego procenta dochodów które daje na giełdę pozwala mi to być spokojnym
Chcesz mi powiedzieć że kupiłeś po 50 gr czyli idealnie w dołku i ze jak dojdzie do 50gr bedziesz na zero?. Powiem tak. Weź lustro popatrz głęboko i zapytaj tą osobę po drugiej stronie.Po co tak kłamać i wypierać? Zjeba..łem i tyle. Karawana jedzie dalej. Nie rozumiem ludzi.co na siłę próbują coś tu opowiadać jak wiedzą jak jest naprawdę.. Ale spoko. Miej tą cenę 50 gr I 50 spółek. A tymczasem popcorn, bujany fotel i gruby musi dokończyć dzieła korekty.