Ja bym tego taki pewny nie był. Jeśli utrzyma się obecny kanał wzrostowy, to do końca roku mniej więcej bedzie to przedział 24.9 - 26.1, więc może na chwilę zahaczyć o 26zł. Znająć huuuge długo się tam nie utrzyma, ale mimo wszystko 26zł jest możlwe.
Ja od początku widzę tutaj dystrybucję, czyli żadny kanał wzrostowy no chyba jeśli mówimy o wzrostach do poziomu 23-24 bo widać jak na dłoni, że jest to poziom na którym opłaca się ta dystrybucja i tyle w temacie
Mogę poszerzyć mój zakład o 1 półrocze 2023 - zakładam że tyle mniej więcej potrzebują czasu aby ubrać owce. Potem to będzie tylko niżej...
Wydaje się, że masz rację. Wygląda to na dystrybucję. Mają tyle akcji do upchnięcia, że nie chcą czekać na zakończenie opcji. To dla nich dobry moment do wyjścia. Tak to widzę.
Jak dla mnie to konsolidacja w przedziale 24,50 - 20,50 +/- 5% . Także ja sprzedałem na górce i czekam na mały zjazd. Poniżej 21 będę zbierał. Na wynikach mozolnie do przodu, więc nie spodziewam się gwałtownych ruchów.
Hehe, za moment to i 23 może być oporem. Chociaż będą robić mini podbitki aby sprzedać w dobrej cenie.
Btw ciekawe ilu osób się nabrała na wyniki? Teraz to przyznają się tylko ci co sprzedali na górce:)
Ja też czekam na dobrą cenę tylko uważam że >18 nie ma co ryzykować zakupy, dlaczego to już tajemnica mojego warsztatu, doświadczeni pewnie się domyślają....