• to rozbijamy 5 tke ? Autor: ~Radzio [79.185.54.*]
    :))
  • Re: to rozbijamy 5 tke ? Autor: ~Radzio [79.185.54.*]
    nie oddawać
    jakies mam przeczucie ze 6,30 zobaczymy
  • Re: to rozbijamy 5 tke ? Autor: ~Radzio [79.185.54.*]
    nie dajcie sie nabrać i wyleszczyć
    rozbijamy 5 tke
    nie po to otworzyli wrota
    ta sama akcja byla na mercatorze
  • Re: to rozbijamy 5 tke ? Autor: ~Darek [83.26.8.*]
    Wszystko w swoim czasie .............:) wielonik z spółdzielni prezia znów został pośmiewiskiem na forum :))) pisałem tutaj kurs niebawem będzie dwucyfrowy tak jak pisał Pan Kontraktowy :) i wszystko idzie tak jak pisał .................:) a poniżej wpis wielonika z spółdzielni prezia hahaa :))) jak dobrze że kupiłem akcje jeszcze poniżej 4 zł :) wielonik z preziem mają miny nie tęgie jak widzą jak ktoś im zbiera akcje hahaha :))) ale to było do przewidzenia że rynek sam zaatakuje i zrobi porządek i pokrzyżuje plany prezia :)

Re: Ściana nie do przejścia
    Dnia 2022-11-03 o godz. 10:00 b-f napisał(a):
    > J/w

Jak tam wieloniku z spółdzielni prezia - ghost-men/b-f/azatem/matyti/anka/prezes.wyluzowany/er/ - twoje wypociny sciana 4 zł nie do przejścia ? buhahaha ucz się dziecko bo jak widać wiedzą to ty żadną nie grzeszysz :))) dziś zostało z ciebie kolejne mega pośmiewisko :)))
  • Re: to rozbijamy 5 tke ? Autor: ~Arc [93.190.37.*]
    Ja pompuję od dzisiaj, kilkaset akcji kupionych.
    Jak będę widział, że rośnie i się opłaca, to będę brał więcej.
  • Re: to rozbijamy 5 tke ? Autor: ~Darek [83.4.111.*]
    Dnia 2022-11-08 o godz. 09:54 ~Radzio napisał(a):
    > :))

Radzio najpierw rozbijemy 4 i dokupujemy na maxa i dopiero potem pójdziemy wyżej :) mamy jeszcze sporo czasu a więc najpierw czekamy na kurs poniżej 4 zł aż nam nasypie prezio z swoją spółdzielnią :) a żeby skupować tanio akcje będzie musiał sypać nimi a więc warto poczekać na to bo mamy czasu jeszcze sporo do wyników za 4 Q daleko :)
  • Re: to rozbijamy 5 tke ? Autor: ~KK [209.126.88.*]
    Oby dali jeszcze kupić niżej też panowie czekam jak się uda kupić taniej i poniżej 4 zł to będzie pięknie ale czy sie uda czas zweryfikuje .............bo akcji nie przybywa tylko ubywać będzie no chyba że prezes sypnie i spółdzielnia jego ale wtedy oni stracą i rynek będzie miał większą ilość a co za tym idzie większe możliwości na kolejnym walnym .Spółka w bardzo dobrej kondycji i co najważniejsze osiąga co raz lepsze zyski przez inwestycje Biurowiec ,działki ,lokaty to wszystko dziś przynosi nie małe zyski i idzie w nowe inwestycje a więc rozwój dalszy .Jutro Walne a więc zobaczymy co tam się urodzi i wyniki za nie całe 3 tygodnie .
[x]
MONNARI 0,00% 6,00 2026-05-22 15:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.