• CZAT INWESTORSKI 02.11 O GODZINIE 18:00!!! Autor: ~CZATINWESTORSKI [46.119.69.*]
    https://youtu.be/N4bDGICPOOk
  • Re: CZAT INWESTORSKI 02.11 O GODZINIE 18:00!!! Autor: ~ADMIN [193.19.165.*]
    brylant.... !
  • Re: CZAT INWESTORSKI 02.11 O GODZINIE 18:00!!! Autor: paaulinka [89.74.53.*]
    Spróbowałam posłuchać, co Ci panowie mają do powiedzenia o swoim biznesie, i przyznam ze nie byłam w stanie wytrzymać przed monitorem kilku minut. Monotonna, mało zrozumiała, gadka przy której raczej można usnąć aniżeli wzbudzić zainteresowanie u postronnej osoby. Macie inne wrażenia? Dalej nie wiem czym oni tak naprawdę się zajmują i na czym chcą zarabiać. Podejrzewam, że nie jestem osamotniona w moich odczuciach, bo wpisów merytorycznych (nie mylić z naganiaczami chcącymi opchnąć akcje)na forum zero, a i obroty na obecną godzinę też zero.
  • Re: CZAT INWESTORSKI 02.11 O GODZINIE 18:00!!! Autor: ~Grzechu [77.255.39.*]
    To prawda, ze z prezentacją do Jobsa to im daleko :) ale tez obejrzałem i treści czym się zajmują jednak było, a i o samym rynku i potencjale też. obroty cóż to tylko NC i tyle! jak będą robić wdrożenia to i skoki cen będą i obrotów. Ja tam pakiecik mam bo cena za akcje wydaje się być sztucznie zdołowana.

• Re: CZAT INWESTORSKI 02.11 O GODZINIE 18:00!!! Autor: zenekzakcentu [178.235.177.*]
    Tak na chłodny rozum bez emocji można wrzucić mały pakiecik 100-500szt do portfela, myślę że w dłuższym horyzoncie czasowym mają spore szanse na jakiś sukces rynkowy, debiut i wystąpienie bardzo męczące i mało ekscytujące ale sama technologia AI to już realnie przyszłość od której nie ma już odwrotu. Jednak w tym kasynie wszystko jest możliwe a tych perełek jest naprawdę nie wiele.
[x]
EMPLOCITY 5,00% 2,10 2025-12-01 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.