• Wszyscy wieszczą spadki Autor: ~Leszcz [83.26.225.*]
    Piszacy o spadkach chyba bez akcji ,bo po co majac akcje naganiac na spadki ? Sprzedali wyzej i chca odkupic jak najtaniej czy ostrzegaja nie majac zamiaru kupować akcji ? Spadło z 63,8zł na 17,7zł . Uważajcie zeby nie sprzedac w doku nie słuchajcie innych sami podejmujcie decyzje.
  • Re: Wszyscy wieszczą spadki Autor: ~Leszcz [83.26.225.*]
    Od mojego postu ponad 10% na plus .Kto mnie posłuchał to zamiast sprzedać ze stratą dokupował jak ja . Dzieki za akcje po 17,7zł.
  • Re: Wszyscy wieszczą spadki Autor: ~inwestor [37.225.50.*]
    kurczę ty chyba naprawdę leszcz .. cieszysz się z podbitki na 300 sztukach akcji pod koniec sesji? przecież większość teraz rośnie - a ty się cieszysz z 10%? na cdp mam na razie prawie 20% w ciągu miesiąca (wszedłem w trakcie rozbujania, jak ogłosili skup) . chyba że wszedłeś na forte po ponad 60 zeta - to fakt ograniczyłeś stratę z dna do prawie dna . powodzenia .
    Od mojego postu +28% . Proszę nie chwalić się i nie pisać o innych walorach to jest forum forte. CDR coś spadło z 153 na 138zł także pilnuj bo niezrealizowany zysk jest tylko wirtualny.
  • Re: Wszyscy wieszczą spadki Autor: ~zzz [89.22.39.*]
    Czyli w innej sytuacji jak ktoś nagania żeby kupować to chce sprzedać? ( pyt. retoryczne) Jak z deweloperką- taniej nie będzie XD.
    Naganiac na kupno żeby sprzedać to można po dużym wzroście. Forte spadło ok. 73% więc kto tu chce sprzedać żeby zrealizować duża stratę? Chyba tylko potrzebujący pilnie gotówki. Jak kiedyś będzie powyżej 50zl to trzeba być ostrożnym, teraz po 20zl lub niżej dobieram.
[x]
FORTE 0,00% 23,90 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.