Mają już 90 % akcji uwalają kurs swoimi decyzjami (3 gr dywidendy )po co ? Moim zdaniem chcą tanio dalej skupić akcje . Pytanie kiedy pewnie po 15 listopada bo będą mieli kilka miesięcy do wyników rocznych a ulica jest bardzo zniechęcona i odda akcje za bezcen . W tej cenie 2,30 są w stanie skupić 800 tyś akcji .
Chyba wlasnie na tym im zalezy. To jest spolka notowana na GPW, a oni robia wszystko na odwrot. Dywidenda 3 gr po co ? Mogli se darowac. Pisanie o lepszej komunikacji skoro jest zupelnie odwrotnie. Dziwne transakcje K i S.
Tylko i/d/i/o/t/a odda akcje w takiej śmiesznej cenie. Jak zjadą jeszcze niżej dobiorę i póki co to niech leżą bo sprzedać za grosze to może tylko desperat. Niestety robią nas w ... i nic nie poradzimy na to więc trzeba ich przeczekać.
Co już nikt nie oddaje to pojawiają się naganiacze i próbują znaleźć jelenia. Niestety coraz ciężej o jelenia i nikt nie odda nawet jak jeszcze zaniżycie a wręcz przeciwnie każdy chętnie kupi za takie grosze bo prędzej czy później będzie tutaj zarobek i to bardzo dobry.
Ha ha ha co nikt nie chce oddawać że namawiacie żeby teraz oddać ha ha ha !!! Kto odda poniżej 2 zł ??? NIKT !!! Więc marne szanse trolli na odebranie choćby jednej akcji. Czas podnieść cenę bo nie dostaniecie akcji, a jak zwalicie jeszcze trochę tymi pseudo zleceniami to wystawcie więcej na sprzedaż bo nie opędzicie się od kupujących.
Jak krew się leje bierz ile możesz tak samo było na Prowidencie też zjechali do 2 zł i jak brałem to śmiali się a po roku miałem po 8 zł i tu tak będzie
Tak czatują na śmietniku chyba... Ludzie żal mi trochę was pokroju Agnieszka, des, łysy, zły wujek i inne wynalazki bo jesteście umoczeni po uszy i co chwilę tu zaglądacie licząc z nadzieją, że coś się nagle wow wydarzy. Niestety ta spółka nie jest po to by ulica zarabiała ,ale po to by firma mogła robić dzięki GPW różne rzeczy im szybciej zrozumiecie tym lepiej dla was. Na waszym miejscu oddałbym już to ze stratą i zapomniał o tej spółce.
O, następny bez akcji się znalazł.
Cwaniak działający na rzecz spółki.
Dno zostało już osiągnięte moim zdaniem oczywiście. Teraz może być już tylko lepiej.
Pozdrawiam wytrwałych.
Cwaniak.. tak spółka mi płaci kretem co za typ . Chłopie jesteś ukiszony i im szybciej to zrozumiesz tym lepiej,a tym z nikiem beka z Lera ma bekę z typa co się śmiał jak braliście po 5,2 i nawet po 2.5 także bekę to on może mieć z ciebie i twojej rodziny biedakow
IPOPEMA gdzie działa tam są takie same wały i poziom ten sam czyli okolice 2,20 a potem nagłe wzrosty po długim oczekiwaniu. Tak było już na niejednej spółce i zawszw doczekałem sporych zysków. Wystarczy kupować póki tanio i spokojnie czekać.
Rok temu akcje stały po 2 zł cały czas zanizacz blokował i prowadził skup dlatego pilnujcie się bo to może być rodzina M oni bardzo dobrze wiedzą co się stanie za kilka miesięcy