Multaros Trading w 100 procentach należy do PBG i siedzibe ma w Nikozji , ale jakoś ciężko znależć jakieś info na temat co to jest za firma , czym się zajmuje i czy ma jakąś wartość w przypadku no - sprzedaży. Może ma ktoś coś jakąś informacje a do tej pory nikt takiego tematu jeszcze nie podnosił tutaj.Może kolega autor Spekulant ma wiedzę to bym poprosił , bo ja jakoś nic nie mogę znależć.Z góry dziękuje.
miałem akcje PBG, na szczęście zrozumiałem, że w końcu to padnie, że kasa z aktywów znika, podoją to do końca i spółka zniknie. Główni akcjonariusze banki itd, mają już to wliczone w straty, które sobie później wykażą.
A tu dalej Mustafi czy fafa będą naganiać, żeby grać na spadkach/zwyżkach przez te pół roku notowania.
kurs poleciał 18% ktoś stracił, ten co kupił będzie teraz bajki pisał, żeby ktoś w następną środę kupił. kurs wroci, potem postraszy, kupi po zanizonej i tak aż do końca
Dnia 2022-10-07 o godz. 14:52 ~Radek35 napisał(a): > Zgadza się,ale nie do końca,bo właśnie te banki itd mogą jeszcze zrobić tutaj niezłą pompę spekulacyjnie
Pod co? pod znikające aktywa? pod rosnący dług? pod raport którego nie chce audytor podpisać bo "trupy w szafie" Pod brak pracowników, sprzętu, kontraktów. Tu po prostu pewnego dnia dowiemy się że odtajnili umowy z GDDKiA, sprzedali resztę nieruchomości (pewnie juz sprzedane, bo w raportach znikły aktywa za ponad MILIARD zł) i rozliczono z tej kasy wierzycieli. Pozostałe akcje konwertowane za dług, zostaną wycofane/umorzone( może być taki zapis w umowie) a te które zostały sprzedane ulicy, zostaną ulicy jako pamiątka. I tyle pięknej pieśni o PBG budującym atomy, CPK czy uj wie co jeszcze. :)) A Multaros został pewnie utworzony żeby nikt Wiśni (jak jeszcze żył) nie mógł odebrać pakietu.
Dnia 2022-10-08 o godz. 10:27 ~aqwert napisał(a): > Dnia 2022-10-07 o godz. 14:52 ~Radek35 napisał(a): > > Zgadza się,ale nie do końca,bo właśnie te banki itd mogą jeszcze zrobić tutaj niezłą pompę spekulacyjnie > > Pod co? pod znikające aktywa? pod rosnący dług? pod raport którego nie chce audytor podpisać bo "trupy w szafie" > Pod brak pracowników, sprzętu, kontraktów. Tu po prostu pewnego dnia dowiemy się że odtajnili umowy z GDDKiA, sprzedali resztę nieruchomości (pewnie juz sprzedane, bo w raportach znikły aktywa za ponad MILIARD zł) i rozliczono z tej kasy wierzycieli. Pozostałe akcje konwertowane za dług, zostaną wycofane/umorzone( może być taki zapis w umowie) a te które zostały sprzedane ulicy, zostaną ulicy jako pamiątka. I tyle pięknej pieśni o PBG budującym atomy, CPK czy uj wie co jeszcze. :)) > A Multaros został pewnie utworzony żeby nikt Wiśni (jak jeszcze żył) nie mógł odebrać pakietu.
No i proszę, na merytorykę nikt nie odpowie. Co jest Spekulant, Spokojny i paru innych, nie interesują was zniknięte aktywa? Spokojny, potrafisz tylko wklejać infa ? a od siebie nic? :)))))))))))))))))
aqwert to nie tak ze nikt nie chce odpowiedziec na twoje wycie pod plotem do tego jestes osoba ktora nie posiada akcji tej spoki bo jestes od nas madrzejszy i nie grasz na bankrucie nie tracisz czasu zeby tu zagladac i nie wypowiadasz sie na forum bankruta bo i po co skoro wszyscy tu jestesmy wedlug ciebie naiwniakami. hehehhehehehehehehe czy nie tak>?>? masz racje tez bym nie tracil czasu na bankruta jak ty --- ale jestem naiwniakiem i lubie wierzyc w cuda ktorych swiat nie widzial dlatego kupilem akcje tego trupa o tak dla cudów. a moze zarobie miliony? hihi pytasz pod co ma to wystrzelic??? ja osobiscie licze na to ze 1. zostal do sprzedazy chyba hotel hilton 2. zostala deweloperka na ukrainie 3 tocza sie chyba sprawy w sadzie o odszkodowania za drogi - poczytaj - za chwile wklej do tego link 4 no i najwazniejsze ze zostal dalej do sprzedazy pakiet akcji rafako ktorego jakos bardzo nie chca sprzedac i ciagle przekladaja termin sprzedazy ciekawe po co>? tak wiec kilka powodow ja tu widze do podbitki- do tego NAJWAZNIEJSZE ZE POWROCIL NA KONTO MILIARDOWY DLUG KTORY KIEDYS ZOSTAL ZAMIENIONY NA DODRUK CHYBA 700 MLN AKCJI- A TERAZ MAMY 818 MLN AKCJI PLUS DLUG???? czy to nie dziwne??? to sa wlasnie takie male cuda hihihihiihih a no i jeszcze ty aqwert osoba nie posiadajaca akcji ktora ciagle tu jest i bardzo martwi sie o moje oszczednosci i akcyjki-- aqwert oswiadczam ci ze spolka moze zniknac z gieldy a ja ci akcji i tak nie oddam nie sprzedam ich... kumasz??? i nie martw sie o mnie o moje pieniadze i akcje bo osoby ktore graja na gieldzie to pieniadze mają i ich na taka zabawe stac hihi wiec nie strasz upadkiem i nie licz ze wywolasz twoimi wpisami panike.. buhahahahahaha TU JUZ ZOSTALI SAMI TWARDZIELE.. I PRZYSZLI MILIONERZY BUHAHAHAHAH IHA IHA IHA
No i widzisz Mustafko, nie odpowiesz w jaki sposób zniknęły aktywa za ponad MILIARD a dług wzrósł!!!!!. Stosujesz stary sposób - Jak nie wiesz co odpowiedzieć, to opluj. :)))))) I jeszcze jedno pacaju, jest was Mustaf kilku, bo już ci raz odpowiadałem, że mam akcje, ale z taką strata i ofd tak dawna, że juz sie pogodziłem z tym, a widząc jakie wałki tu robią na akcjonariuszach, wole nie brać w tym udziału i pisać że -Polacy nic sie nie stało itd. A ty naganiaj dalej, tymi --- zaraz bedzie 5 zł. może jakiś leszcz ci uwierzy :)))
Odpowiedz fahofcu, GDZIE AKTYWA ZA PONAD MILIARD ??!! a jak nie potrafisz, to stul dziób naganiaczu.