Miałem systematyczny kontakt meilowy z Ongeno, w ostatniej wiadomości sprzed kilku tygodni pisali, ze terapia jest w trakcie… ostatnio nie odpisują, nie wiem czy ma to związek z tym, że coś dzieje i niebawem poznamy wynik terapii czy po prostu guzik z tego wyszło i powoli zawijają mandżur :) jak uda Ci się coś dowiedzieć daj znać, z harcerskim pozdrowieniem :)
Dnia 2022-10-10 o godz. 18:37 ~Meth napisał(a): > Nie w Poznaniu tylko w Krakowie (Szpital Specjalistyczny im. Jana Pawła II). Czytaj espi. Komórę do Januarego tylko Bykuś ma :))) ..., i masz rację..., że mam..., bo jeśli tylko jej nie zmienił, to jego numer składa się tylko z trzech cyfr i jest bardzo łatwy do zapamiętania..., :))) a zatem Meth zapodaj np. piątą a ja, to którą już zechcesz... :)))
Dnia 2022-10-11 o godz. 11:48 ~krolkier napisał(a): > Bykuś ma nawet numer do Władimira, ale nie może się dodzwonić bo linia ciągle zajęta przez Macrona...
Jeśli tylko "Władimkowi" rozpoczyna się na 602..., to zapewne i najprawdopodobniej mam... ::)))