• Zarobimy krocie Autor: ~Photonik [37.47.249.*]
    Niesamowite - chwilowe ceny energii w krajach ościennych są czasem nawet 4-5 razy wyższe niż w Polsce!

Zapraszam do dyskusji dlaczego i jak możemy z tego skorzystać

Źródło: https://300gospodarka.pl/analizy/ceny-energii-elektrycznej-2023-gielda-tge
  • Re: Zarobimy krocie Autor: ~darek [37.30.32.*]
    20 zeta jak nic
  • Re: Zarobimy krocie Autor: ~PP [78.88.186.*]
    20zl jak nic - tylko niestety nie za szybko
  • Re: Zarobimy krocie Autor: ~olo [83.24.56.*]
    mnie się nie spieszy, nie opylałem jak było po ~18 bo bym sobie za dużo belki zrobił za 2022 a tego nie chciałem. Wyszło jak wyszło, obecnie na zero. Nie wiem dlaczego to tak spada i nie chce mi się wierzyć aby leciało dalej np. aż do 7 ale niczego wykluczyć nei można. Ktoś z jakiegoś powodu się jednak wysypał. Dziś ciut dobrałem. Poczekam jak się wszystko uspokoi i sprzedam po 20+. Może za rok lub dwa, to się okaże.
  • Re: Zarobimy krocie Autor: ~Hehe [89.66.236.*]
    Obserwowałem zacięcie co się działo bo ciekawiła mnie reakcja banana czy podepna photona od aferę podatkowa...
    Sypanie na siłę, blokada po prawej, wywołanie paniki u drobnych, na tą chwilę się uspokoiło tylko czy aby nie sypac za tanio i poczekać na odreagowanie...
  • Re: Zarobimy krocie Autor: ~xxx [89.64.101.*]
    Limit ceny na energię elektryczną i być może problemy z rolowaniem obligacji.
  • Re: Zarobimy krocie Autor: ~PP [78.88.186.*]
    Koszt 1MWh to ok 50Eur - reszta to bedzie zysk. Nawet po ograniczeniach.
  • Re: Zarobimy krocie Autor: ~xxx [89.64.101.*]
    Dzisiaj bardzo duże obroty jak na tą spółkę, jak będzie zobaczymy, ogólny klimat na giełdzie nie sprzyja inwestowaniu w akcje.
[x]
PHOTON 0,00% 1,35 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.