Firma rozwijaja się latami w ciszy i bez rozgłosu. Jeżeli masz obawy i nie wiesz co się tutaj dzieje to lepiej żebyś sprzedał bo bez sensu czekać w niewiedzy na niewiadome
Sprzedaj, nie męcz się człowieku
Kup sobie 11 Bit i ciesz się życiem
"rozwija się w ciszy i latami " :) :) :) :) bez ludzi bez biura ale się rozwija że strach :) Ale sorry zapomniałem że tokenizują cały handel :) :) :) w Polsce w Europie a potem wraz z Amazonem na świecie a co tam - jak się rozwijać to po całości. Potem wciągną w temat PP, Orlen, PKO BP i słyszałem też coś o PKP PLK bo wykorzystają ich infrastrukturę :) :) :) Trzymam kciuki - jak zawsze od lat !!!
Dnia 2022-08-25 o godz. 12:14 ~sympatyk napisał(a): > "rozwija się w ciszy i latami " :) :) :) :) bez ludzi bez biura ale się rozwija że strach :) > Ale sorry zapomniałem że tokenizują cały handel :) :) :) w Polsce w Europie a potem wraz z Amazonem na świecie a co tam - jak się rozwijać to po całości. > Potem wciągną w temat PP, Orlen, PKO BP i słyszałem też coś o PKP PLK bo wykorzystają ich infrastrukturę :) :) :) > Trzymam kciuki - jak zawsze od lat !!!
to wynika z braku wiedzy i wyobraźni przekonasz się gdy wszyscy będą o tym trąbić
Niebawem będzie pięknie … tak tutaj jeden gość powiada
Ma jakieś potwierdzone informacje w szczególności o umorzeniu serii F
Dajmy mu szansę a kasa będzie się zagadać
Dnia 2022-08-25 o godz. 16:29 ~Oliwazawszewyplywa napisał(a): > Niebawem będzie pięknie … tak tutaj jeden gość powiada > > Ma jakieś potwierdzone informacje w szczególności o umorzeniu serii F > > Dajmy mu szansę a kasa będzie się zagadać
Błogosławieni ci, którzy nie widzieli, a uwierzyli