ty masz napewno papiery do zakładu psychiatrycznego. Napiszę ci odpowiedź jeżeli napiszesz w końcu jakaś analizę spółki bo nie mogę się jej doprosić . Póki co traktuje cie jak typowego leszcza co nie wie co kupuje
Ty sobie mozesz mnie traktować trolu stajenny bezakcyjny jak chcesz, ja mam w to głeboko wyebanne, analizy to niech Ci stajnia robi ja mam wakacje, jeszcze calej dywidendy z torpolu i Izostalu nie wydałem a Ty mi tu dzieciaku o leszczach wspomjnasz....śmiechłem
Zadnej akcji nie masz na gpw i na newconnecie. No to ty jestes dopiero leszczem. I Pamietaj ja tu jestem od 2016 roku ty moze roku z hakiem i tylko trollujesz płatny judaszu
Kubuś juz sie nie kompromituj więcej - pisałeś dyrdymały o 20-30 pln - lab miliony etc - poczytaj sobie jak naganiales dzien i noc i co? Ja jestem inwestorem ale surowy - dałem sie nabrać na bajki prezesa i teraz wytykam wszystkim jego bajki - ostatni czat kolejna seria półprawd etc
Człowieku ja ma 30 spółek na newconnect i gpw. Siedzę tu 20 lat a Ty mi piszesz o kopiowaniu ruchów. Żenujacy jesteś. Poprostu chciałem wejść na inne fors i zobaczyć jakie tam śmieci piszesz...
Ja Ci mogę wymienić spółki z mojego portfela to sobie wejdziesz tam na fora i też pohejtujesz albo pokopiujesz ruchy, a nie zaraz nie dasz rady skopiować bo ja większość tych akcji kupiłem rok, pięć lub niektóre nawet 10 lat temu ale co Ty leszczyku możesz o tym wiedziec jak Ty papierów nie posiadasz żadnych....
To się nie doczekasz stajenny bo ja to analizowałem wiele lat temu a teraz mam wyyebane, jestem po raz drugi na plusie na Innogene a komercjalizacja genomicznej przed nami
panie kubek - mapa miała być w 3q później 4q i gdzie jest teraz? jedyne co wiadomo to cegc ma leasing na 3 samochody w tym mercedes G za 800 tysięcy PLN - komentarz?
Jak ktoś był ciekaw jak mocno wisi kubek to ten post to udowadnia, osobiście uważam że kupował na jeszcze wyższych poziomach xDDD . W sumie to ci powiem kubek nie nie mam akcji tej spółki, zarabiam gdzie indziej. A jak jesteś ciekaw po co tu siedzę, to powiem tak, wejście tu i sprawdzenie jak marnie naganiecie zajmuje 5sek, skontrować was nie miłosiernie jakimś postem zajmuje 10sek. 20 sek swojego życia mogę poświęcić tej marnej spółce.