• W 1 mc + 44%.- pod co... Autor: ~awak [46.204.37.*]
    pod co ...
    tak sobie, bo było małe zainteresowanie po obu stronach ...
  • Re: W 1 mc + 44%.- pod co... Autor: ~Inwestor [195.55.234.*]
    na debiucie w polowie marca bylo 11,50…potem straszny marazm i tak naprawde jedna transakcja za 1tys zl hustala kursem
    Niedzielni inwestorzy kupowali po 10zl a jak nie zarobili w tydzien 20% to sprzedawali po 9,50…i tak w kolko
    Jak weszly obroty 20-30tys+ to ruszylo w gore, a jak ponad 100tys to od razu kilkanascie %
    straty od debiutu prawie odrobione, spolka robi swoje, jest coraz bardziej znana, ma dobre relacje inw
    Scope wczoraj wlal optymizm i wiele osob sie dobrze skeszowalo - szukaja nowych dobrych spolek a taka jest SDS
    Skoncza sie wakacje i marazm na GPW, wroca nastroje, spolka bedzie robic swoje zgodnie z planem, pojawia sie obroty po 100tys zl dziennie to od razu widac trend co sie bedzie dziala
    Patrzac na zlecenia w systemie to malo trzeba aby tu szybko bylo x2
    Ale trzeba pamietac ze to spolka dlugodystansowa, nie na 2tyg
  • Re: W 1 mc + 44%.- pod co... Autor: ~Zibikor [188.146.130.*]
    Miałem właśnie pisać, że wakacje też powodują pewny marazam. Generalnie nie holuje straty, tutaj miałem nawet 30% swojego czasu ale na jakich obrotach, sam kilka razy kupiłem kilka akcji aby zamknąć na plusie. Niedzielny inwestor. Poczekajmy aż duży ruszy na zakupy
    I jeszcze dodam, że wg mnie to ktoś ewidentnie chce aby to urosło o kilkanaście %, walczy o to kilka dni. Myśle, że dużo powie jutrzejszy dzień, bo walczymy o tyg świece. Oby komuś starczyło momenty i niech zamknie na zielono.
  • Re: W 1 mc + 44%.- pod co... Autor: ~Inwestor [188.146.74.*]
    Pewnie troche narodu po sukcesie Scope (powychodzili na duzej gorce) szuka czegos podobnego na dluzsza mete (perspektywa zwrotu x kilka)
    Pamietam jak Scope sie bujal przez 2-3 lata wokol 15zl a potem jazda pod 200zl. Podobnie bylo z Selvita (dzis Ryvu) ktora jak byla na NC tez sie bujala w kolo komina a potem x10
    Im wiecej malych inwestorow dolaczy tym lepiej, duzi kupujacy sie predzej czy pozniej pojawia.
    Wazne aby SDS wszedl w obroty pod 100tys zl codzinnie - wtedy mozna mowic o jakiejs wadze ruchow na akcjach
    Kasa sie predzej czy pozniej skonczy a oni od poczatku mowili ze bedzie emisja - jak sie dobrze wstrzela z czasem to bedzie git (obstawiam ze celuja pod 15-20zl)
    Tak wspominali o emisji, ale jak kurs akcji będzie atrakcyjny dla obecnych , czy coś w tym stylu. Sądzę, że taniej nie puszcza niż 10, ale nie wiem:) kapitał mają zabezpieczony na badania, później zobaczymy.
[x]
SDSOPTIC -0,85% 4,66 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.