Widzę, że jest umieralnia, ale co ma nastąpić? upadłość spółki, czy wycofanie z giełdy? mam dosyć sporo tych akcji i się martwię. chyba trzeba się pogodzić ze stratą, bo z tego co tu widać nie ma się co łudzić na odzyskanie kasy. trudno, niestety to taka spółka. ostrzegam tych, co zamierzają tu wejść, choć pewnie takich nie ma i nie będzie.
Czemu zaraz upadłość? Jakie wycofanie - przecież nie po to wchodzili na GPW. Jestem natomiast w stanie sobie wyobrazić rok 2030, kurs na poziomie 2 czy 3 zł przy mikrych jak obecnie obrotach. No i Lamę który przekroczył pół tysiąca.
Pozdrawiam Cię serdecznie paaulinko. Trzeba było czasu, żebym zrozumiał Twoją klasę. We wszystkim co pisałaś miałaś rację także z JSW, bo dużo tam ludzie zarobili, od chwili jak o niej pisałaś.
paaulinko, to co tu zainwestowałem, to przeznaczyłem już na straty. Ale oczywiście jako inwestor mam jeszcze kasę. Kupiłem trochę akcji CCC i jestem 6% na plus. Co myślisz? wchodzić więcej? A co Ty widzisz teraz jako dobre?
Co uważam za dobre to chyba z moich wpisów widać. Włącz telewizor, radio i posłuchaj czym się ludzie ekscytują? Jaką porą roku? A CCC? Pewnie jeśli Wig- 20 odbije to i buty wzrosną. Tylko ja jestem sceptyczna co do tego, ze mają taką masę sklepów w dużych centrach handlowych. Kto tam jeszcze jeździ na zakupy? Z drugiej strony jak by nie było to prawie monopolista na rynku. Trzeba obserwować i analizować raporty, koszty itd.
CCC to nie tylko buty i sklepy w centrach handlowych. E-biznes mocno rozwojowy. Ale dużo na kredycie jadą. Też mam CCC ze średnią ok. 47 zł, na dłuższy termin. Pozdrowienia. PS Słuchajcie paulinki, on Wam dobrze radzi!