To sie zdziwisz. Tematyka zombie jest bardzo popularna a Undead clash to gra zrobiona na sprawdzonym modelu FC i HC. Ja akurat jestem pewnien że ta gra bedzie sporo dorzucać do wyników
Dnia 2022-07-10 o godz. 21:01 ~Paweł napisał(a): > Dźwięk zombiaków a kwik Wisielców co jest gorsze ?
Najgorsza jest chyba desperacja szortujacych bo wiedza, ze jak zaczna tracic to nie tylko swoje ale jeszcze beda musieli oddac proicent brokerowi. Stad te tysiac nickow, zgadywanie sie na discordach i inne zabawne proaktyki
Az sam sciagnelem po przeczyaniu tego posta, nawet nie wiedzialem ze juz jest na rynku. Wrazenia ... bardzo slabe zeby nie powiedziec traficzne. Grafika i dzwieki bardzo slabo, ale grafika nikogo nie obchodzi, problem to ze to kolejny szybki tytul robiony na kolanie, z zapowiedzi spodziewalem sie cos na poziomie tytulow walking dead, gre na tygodnie czy miesiace, a tutaj prosciutki tytul na 15 minut grania bez zadnych elemntow socjalanych.
Gra nie jest nawet blisko poziomowi hunting clasha i fishing clasha i pewnie robiona za kilka procent jego budzetu. No nic, bedzie 50zl za akcje, UC nie odbijo dochodu do konca roku, gra wymaga komepletnego redesign, teraz rozumiem powod opoznienia premiery.
No to jest wlasnie plus gamingu, mozna szybkonprodukt sprawdzic samemu. Efekt, wstyd ze spolka z takim dorobkiem wypuszcza takiego gniota. To nie te czasy na mobilnych ze kase sie robilo na byle czym. Nikt nie wyda w UC żadnych rozsądnych pieniedzy. Niestety przed odbiciem tsg zaliczy jeszcze porządnego doła. Wydawalo by sie se po takich yytulachbjak FC nauczyli sie robić gry i maja pomysly. Niestety. Polecam zainstalowac na chwilę i przekonać sie samemu czy to ma potencjal na biznes. Według mnie nie. Szkoda bo faktycznie tematyka zombie jest na topie
Po co wy to piszecie, ktoś się nabiera na takie wpisy? Ocenianie gry która jest w fazie testów technicznych ( głównie sprawdzanie działania modułu płatności). Aż mi się nie chce wierzyć.ze ktoś się nabiera na takie wpisy