• moja teoria dlaczego kurs podbili na 5.48zł aby opchac kcje drogo fojtow Autor: ~ce [159.205.216.*]
    fundusze wiedziały że musi kupić sporo akcji to podbiły kurs ponad 5 zeta i przy okazji dały krekomendacyjke n 5.32 zeta ot tak dla ja j.
    i fojt ugotowany po 4 zeta ostał się.
    pytanie na ile lat go ugotowali
  • korekta Autor: ~ce [159.205.216.*]
    nie fojt tylko raubo
    tak mi miesają naganiacze w gówce że pisze fojt
  • Re: korekta Autor: ~Marek [77.111.247.*]
    Dnia 2022-06-24 o godz. 10:38 ~ce napisał(a):
    > nie fojt tylko raubo
    > tak mi miesają naganiacze w gówce że pisze fojt

A jakie to ma znaczenie dla Andrzeja Raubo który posiada w dniu 30.05.2022 aż 11 326 623 szt. akcji Compremum ?
    Myślisz ze on kupił je po to by sprzedawać po kilka akcji na GPW ?
    On kupił firmę w której pracuje wtedy gdy chciał i po ile chciał bo wie ile jest warta masz mu to za złe że kupował akcje po 4,XX zł ?

https://www.biznesradar.pl/akcjonariat/CPR

Wiem że nie lubisz tabelek ale te powyżej są bardzo proste.
  • Re: korekta Autor: ~ce [159.205.216.*]
    myśle, że podbili kurs na 5 zeta aby kupił drogo i wydał za dużo kasy na akcje
    synek ponmiał?
    a fasmatagorie to do swoich naganiaczy pisz
  • Re: korekta Autor: ~Marek [77.111.247.*]
    Dnia 2022-06-24 o godz. 11:36 ~ce napisał(a):
    > myśle, że podbili kurs na 5 zeta aby kupił drogo i wydał za dużo kasy na akcje
    > synek ponmiał?
    > a fasmatagorie to do swoich naganiaczy pisz

A jakie to ma znaczenie dla Raubo .. on kupował firmę która chce rozwijać bo wierzy w to że na tym zarobi...
    Raubo kupił tyle akcji ile chciał nawet jeśli wydał więcej niż chciał to co z tego ??
    Ce naprawdę sadzisz ze będzie tu sprzedawał nam po kilka tysięcy akcji te swoje ponad 11 mln które kupił bo Ty uważasz że on kupił je za drogo ??? Chyba zwariowałeś jesteś jak dziecko które nic nie rozumie !!!
    Szkoda czasu na tak głupie rozmowy pa.
    Dnia 2022-06-24 o godz. 11:46 ~Marek napisał(a):
    > Dnia 2022-06-24 o godz. 11:36 ~ce napisał(a):
    > > myśle, że podbili kurs na 5 zeta aby kupił drogo i wydał za dużo kasy na akcje
    > > synek ponmiał?
    > > a fasmatagorie to do swoich naganiaczy pisz
    >
    > A jakie to ma znaczenie dla Raubo .. on kupował firmę która chce rozwijać bo wierzy w to że na tym zarobi...
    > Raubo kupił tyle akcji ile chciał nawet jeśli wydał więcej niż chciał to co z tego ??
    > Ce naprawdę sadzisz ze będzie tu sprzedawał nam po kilka tysięcy akcji te swoje ponad 11 mln które kupił bo Ty uważasz że on kupił je za drogo ??? Chyba zwariowałeś jesteś jak dziecko które nic nie rozumie !!!
    > Szkoda czasu na tak głupie rozmowy pa.

zwariowałeś ?
    czytaj co napisałem a terie to dorabiaj do swojego naganiania na 10zł
    kupił i przeplacił bo hieny wyczuły interes i podbiły kurs na 5,4 zł. nawert dla niego 10 mln zł mnie wydac na akcje to dużo
    i nie pisz mi tu że sprzeda mi tani boś cghyba niespłna rozumu. kupie to co najwyży od funduszu co mu sprzedał drogo
  • Re: korekta Autor: ~Kr [195.210.60.*]
    Ce nikt juz nie rozumie co piszesz za to wszyscy widzą ze nadal poszukujesz frajerów by sprzedali Ci akcje choć nei wiadomo po co bo nie chcesz ich mieć wg Ciebie ta spółka to:
    Bankrut przynoszący straty który na dodatek będzie przeprowadzał ratunkową, poza tym "udowodniłeś" nam tu też ze jest żle zarządzana (brak nowych kontraktów) a ostatnio że zarząd za dużo wypłaca sobie kasy.

Wiemy że nie chcesz kupować akcji tej spółki bo jest zła wiec daj już sobie spokój z tymi swoimi tekstami i tak nikt Ci nie sprzeda tanio akcji bo Ty wcale ich nie chcesz kupić.
    tylko tobie można było sprzedać tanio akcje boś jakiś inny.
    aleś śmiszny
  • Re: korekta Autor: dadar123 [31.182.160.*]
    Hm, czaję się na zakup akcji, ale faktycznie, ce, nie wiem o co Ci chodzi, a czytałem po kilka razy. Chcesz kupić,zniechęcić czy coś innego?
[x]
COMPREMUM 5,70% 0,89 2025-11-14 16:28:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.