Kup zagraj i daj znać przed premierą . EA 48 h więc czas będziesz mieć na opinie. Potem porównamy z tym co inni piszą. Sam zagram opiszę swoją. No bo chyba kupujesz ? Kupujesz prawda? Czy żal ci 150 zł ? To jest coś niesamowitego , że ludzie kupują akcji za 1000 10 czy 100 tysięcy a nie kupią gry żeby być dwa dni przed "rynkiem "
Równie niesamowite jest że stary takiego mądrali jak ty mógł kupić uczciwe kondomy a postanowił płukać i kleić. Nie było by problemu a tu proszę - jest.
Outriders Wordslayer 63 (222.58zl)
Outriders 72 (90.75zl)
Outriders Wordslayer upgrage 81 (148.50)
Jak już ....
Na tą chwilę kiepsko, Poniedziałek wskaże szansę ... Albo nie
Tak sie zastanawiam czemu tak na to patrzycie? :) Model biznesowy firmy jest chyba tyci inny i tutaj cale ryzyko nie jest po stronie pcf tylko po stronie square enix. PCF za wykonywane prace juz dostal pieniadze, a co jest w kontrakcie odnosnie tantiem i tak sie nie dowiemy... Ta firma ma o tyle stabilny model, ze mnie wisi czy bedzie nr.1 na steam czy na 60 miejscu :)
Nie patrzę w zasadzie. Zrobiłem to raz dla porównania . Dla mnie sprawaprosta zagrałem przy 68-62 przegrałem - wróciłem miedzy38-50 na tą chwilę do 2024 zbieram . Sprawdziłem z Ciekawości natomiast zdaje.mi się że duża sprzedaż pobudzi wyobraźnię ( mimo modelu nie do końca związanego) a mała spowoduje przecenę .
Tutaj jest jeden spory problem dodatku, cena... dlatego nie bedzie popularny przez pierwsze miesiace, potem obniza cene. Mnie bardziej interesuje wlasna gra pcfa. Niebawem 2 lata do premiery i zacznie sie kampania marketingowa, jestem bardzo ciekaw co studio ugotowalo.