• Spokojnie po walnym będzie się działo Autor: ~Inwestor [37.47.219.*]
    Jw
  • Re: Spokojnie po walnym będzie się działo Autor: ~J-23 [31.61.236.*]
    HAHHAhhhaaaaaaaaaaaaaaaa
    SPOKOJNIE to tu już jest od 5,xx

A po każdym RAPORCIE i WALNYM kolejne MINUS 20 - 30% ,... każdy to wie !!!

Ps.
    A co się będzie działo po "WIELKICH" targach szt. skóry ? ? ?
  • Re: Spokojnie po walnym będzie się działo Autor: cmpunk [31.61.232.*]
    Dnia 2022-06-20 o godz. 15:20 ~J-23 napisał(a):
    > HAHHAhhhaaaaaaaaaaaaaaaa
    > SPOKOJNIE to tu już jest od 5,xx
    >
    > A po każdym RAPORCIE i WALNYM kolejne MINUS 20 - 30% ,... każdy to wie !!!
    >
    > Ps.
    > A co się będzie działo po "WIELKICH" targach szt. skóry ? ? ?

Tak scett :-).
    Jak tam szprycka? Nie uwiera coś ciebie? :-D
    Mati już 4 raz będzie odważnie nadstawiał ramię za Polskę. X-D
  • Re: Spokojnie po walnym będzie się działo Autor: ~J-23 [31.61.236.*]
    Dnia 2022-06-20 o godz. 15:25 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2022-06-20 o godz. 15:20 ~J-23 napisał(a):
    > > HAHHAhhhaaaaaaaaaaaaaaaa
    > > SPOKOJNIE to tu już jest od 5,xx
    > >
    > > A po każdym RAPORCIE i WALNYM kolejne MINUS 20 - 30% ,... każdy to wie !!!
    > >
    > > Ps.
    > > A co się będzie działo po "WIELKICH" targach szt. skóry ? ? ?
    >
    > Tak scett :-).
    > Jak tam szprycka? Nie uwiera coś ciebie? :-D
    > Mati już 4 raz będzie odważnie nadstawiał ramię za Polskę. X-D

Taaakkk
    niedawno proponowałem ci pogłębioną diagnostykę w paw. Nr 5 Szpitala Wolskiego , .... ale po tym jak przeczytałem te twoje "mądrości" j.w. obawiam się , że jest już dla ciebie niestety za późno ,.....

Spróbuj się leczyć np. na nogi u podologa lub nas włosy u trychoga na to nigdy nie jest za późno ,...
  • Re: Spokojnie po walnym będzie się działo Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2022-06-20 o godz. 16:09 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-06-20 o godz. 15:25 cmpunk napisał(a):
    > > Dnia 2022-06-20 o godz. 15:20 ~J-23 napisał(a):
    > > > HAHHAhhhaaaaaaaaaaaaaaaa
    > > > SPOKOJNIE to tu już jest od 5,xx
    > > >
    > > > A po każdym RAPORCIE i WALNYM kolejne MINUS 20 - 30% ,... każdy to wie !!!
    > > >
    > > > Ps.
    > > > A co się będzie działo po "WIELKICH" targach szt. skóry ? ? ?
    > >
    > > Tak scett :-).
    > > Jak tam szprycka? Nie uwiera coś ciebie? :-D
    > > Mati już 4 raz będzie odważnie nadstawiał ramię za Polskę. X-D
    >
    > Taaakkk
    > niedawno proponowałem ci pogłębioną diagnostykę w paw. Nr 5 Szpitala Wolskiego , .... ale po tym jak przeczytałem te twoje "mądrości" j.w. obawiam się , że jest już dla ciebie niestety za późno ,.....
    >
    > Spróbuj się leczyć np. na nogi u podologa lub nas włosy u trychoga na to nigdy nie jest za późno ,...

Próbujesz wyprzeć się rzeczywistości. Bardzo dobrze. Tacy zapewne w pierwszej kolejności będą eliminowani.
    Jak to powiedział Bill- ślad węglowy trzeba zmniejszać do zera, a co stoi za śladem węglowym? Myśl chłopcze :-).
    Masz tu coś na deser, Ted Turner pojechał po całości ;-) :
    https://www.bitchute.com/video/qEgJYDkaCugC/

• Re: Spokojnie po walnym będzie się działo Autor: mroz [77.87.2.*]
    nie no cempuś ty to jednak jesteś jak d.e.b.i.l jak nasz prezydent...
  • Re: Spokojnie po walnym będzie się działo Autor: ~J-23 [31.61.227.*]
    Dnia 2022-06-21 o godz. 09:23 mroz napisał(a):
    > nie no cempuś ty to jednak jesteś jak d.e.b.i.l jak nasz prezydent...

Ja co do tego j.w. już byłem pewny kilka lat temu , ....
    a co do prezydenta, to chodzi o prezydenta du***rza z Warszawy ???
  • Re: Spokojnie po walnym będzie się działo Autor: cmpunk [31.61.239.*]
    Dnia 2022-06-21 o godz. 09:23 mroz napisał(a):
    > nie no cempuś ty to jednak jesteś jak d.e.b.i.l jak nasz prezydent...

Poczekamy- zobaczymy. Jeżeli nie docierają do ciebie jasne i klarowne komunikaty osób wysoko postawionych oraz to, co możesz sam sprawdzić w telefonie to trudno, mam w takim razie taką pocztówkę filmową:
    https://www.bitchute.com/video/gt6dJBgolS77/
  • Re: Spokojnie po walnym będzie się działo Autor: mroz [77.87.2.*]
    jak widać internet nie jest dla wszystkich... przez te ostanie 16 lat mogłeś już się wyleczyć z d.e.b.i.l.i.z.m.u. a wiesz w jaki sposób ? sprzedając tego s.y.f.a powyżej 5 zł, ale ty nie, naganiałeś dookoła jaki to wspaniały walor, znając ruchy zarządu od tylu lat... i wiedząc ze to łajzy a nie menadzerowie....
  • Re: Spokojnie po walnym będzie się działo Autor: cmpunk [31.61.239.*]
    Dnia 2022-06-21 o godz. 10:57 mroz napisał(a):
    > jak widać internet nie jest dla wszystkich... przez te ostanie 16 lat mogłeś już się wyleczyć z d.e.b.i.l.i.z.m.u. a wiesz w jaki sposób ? sprzedając tego s.y.f.a powyżej 5 zł, ale ty nie, naganiałeś dookoła jaki to wspaniały walor, znając ruchy zarządu od tylu lat... i wiedząc ze to łajzy a nie menadzerowie....

Oczywiście, szczególnie podejście prezesa jest naganne, ale spokojnie, poczekamy, jakie będą efekty pobytu na targach. A przyszłość jawi się bardzo ciekawie, więc jak to wszystko dalej się potoczy- tego nikt nie wie. Wiadomo tylko, że spektakl będzie kontynuowany i to na wielu frontach, a ciuchy ochronne będą potrzebne.
  • Re: Spokojnie po walnym będzie się działo Autor: ~hmm [193.102.79.*]
    ble ble ble ble…. I tak juz od ponad roku a kurs wie swoje 5,50 -> 1:38

• Re: Spokojnie po walnym będzie się działo Autor: ~bhi [109.233.88.*]
    A co takiego ma się wydarzyć po walnym ?. Już tłumaczę co będzie. Nadal będzie to samo co teraz, czyli bezruch i stopniowe osuwanie się kursu. Tu jedynie cud może uratować ten badziew...albo spekuła, tylko nie wiem nawet pod co mieliby grać. Co najgorsze z takimi obrotami nawet nie można wyjść z tego syfa.
  • Re: Spokojnie po walnym będzie się działo Autor: ~ktoś [87.207.183.*]
    Kolega bhi to chyba akcjonariusz od wczoraj, skoro nie wie co ma ruszyć kursem. To przypomnę:

https://www.bankier.pl/forum/temat_czekamy-na-dwa-espi,54736061.html
  • Re: Spokojnie po walnym będzie się działo Autor: ~bhi [5.173.24.*]
    Kolego i tu nie trafiłeś. Siedzę na tym syfie od początków pandemii. Teraz żałuję tylko, że nie uciekłem w okolicach 4 zł.
  • Re: Spokojnie po walnym będzie się działo Autor: ~J-23 [31.61.225.*]
    Dnia 2022-06-23 o godz. 20:33 ~bhi napisał(a):
    > A co takiego ma się wydarzyć po walnym ?. Już tłumaczę co będzie. Nadal będzie to samo co teraz, czyli bezruch i stopniowe osuwanie się kursu. Tu jedynie cud może uratować ten badziew...albo spekuła, tylko nie wiem nawet pod co mieliby grać. Co najgorsze z takimi obrotami nawet nie można wyjść z tego syfa.

Widzę, że coraz więcej osób na forum podziela moje przemyślenia nt. 'przyszłości' holdingu s n w ,...
    Od ok. 5,xx pisałem konsekwentnie , że TYLKO S P E K U Ł A może bujnąć kursem w górę * , jak to zrobili na początku III. br w czasie 1-dniowej podbitki w okolice 3 zet .

------------------------------------
    * za spadki wg. mnie ww. SPEKUŁA już nie odpowiada,....
    co mądrzejsi pozbyli się tego badziewka na poziomach 5,xx; 4,xx ; 3,xx , a kto pierwszy ten okazał się LEPSZYM

• Re: Spokojnie po walnym będzie się działo Autor: cmpunk [31.61.231.*]
    Mój drogi, podbitka nie była jednodniowa. Także nie płacz, jak zacznie rosnąć, to szybciutko stąd uciekniesz na tego swojego ściemaneta kółka tam robić :-D.
    Dnia 2022-06-24 o godz. 10:42 cmpunk napisał(a):
    > Mój drogi, podbitka nie była jednodniowa. Także nie płacz, jak zacznie rosnąć, to szybciutko stąd uciekniesz na tego swojego ściemaneta kółka tam robić :-D.

wcspryca
    A ile wg ciebie było tych dni ostatniej podbitki jak nie 1 (cały) ??
    MOŻE aż 2 ??, bo 3 dni to na BANK nie było

Ps.
    pisałem ci wczoraj o innej "mojej" spółce rajd z 20 gr na 29 gr wczoraj (w 2 sesje 45%) i 30,6 gr dziś
    Dnia 2022-06-24 o godz. 11:17 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-06-24 o godz. 10:42 cmpunk napisał(a):
    > > Mój drogi, podbitka nie była jednodniowa. Także nie płacz, jak zacznie rosnąć, to szybciutko stąd uciekniesz na tego swojego ściemaneta kółka tam robić :-D.
    >
    > wcspryca
    > A ile wg ciebie było tych dni ostatniej podbitki jak nie 1 (cały) ??
    > MOŻE aż 2 ??, bo 3 dni to na BANK nie było
    >
    > Ps.
    > pisałem ci wczoraj o innej "mojej" spółce rajd z 20 gr na 29 gr wczoraj (w 2 sesje 45%) i 30,6 gr dziś

Tak wiemy, kółkujesz :-). Wierzymy.
  • Re: Spokojnie po walnym będzie się działo Autor: ~hmm [83.9.116.*]
    tak jak wierzymy ze siedzisz tu 16 lat I nie robisz zadnych transakcji tylko trzymas zi czekac na ten mtyczny legendarny "odpał"… az tak durny to chyba nawet ty nie jestes
    Dnia 2022-06-25 o godz. 22:30 ~hmm napisał(a):
    > tak jak wierzymy ze siedzisz tu 16 lat I nie robisz zadnych transakcji tylko trzymas zi czekac na ten mtyczny legendarny "odpał"… az tak durny to chyba nawet ty nie jestes

Ju kiedyś napisałem, że ta kasa nie jest brana pod uwagę, mogę czekać ile tylko dusza zapragnie, bo mam z czego żyć, a z resztą już wkrótce pieniądz fizyczny zostanie całkowicie zamieniony na elektroniczny (ewentualnie przydział punktowy) dla lepszej kontroli społeczeństw.
  • Re: Spokojnie po walnym będzie się działo Autor: ~hmm [83.9.121.*]
    :):):):) nie mogę z tym gościem
    Dnia 2022-06-26 o godz. 20:30 ~hmm napisał(a):
    > :):):):) nie mogę z tym gościem

Jak nie możesz, to puść :-).
  • Re: Spokojnie po walnym będzie się działo Autor: ~hmm [83.9.121.*]
    Nie muszę, juz B. cię puścił w skarpetkach
    Dnia 2022-06-26 o godz. 20:30 ~hmm napisał(a):
    > :):):):) nie mogę z tym gościem

Zalecałem , mu (wcszprica) już dawno temu i nie raz konsultacje u specjalistów (paw. Nr 5 Szp. Wolskiego) ,.....
    Jak widać, stan zdrowi stale się u niego pogarsza i nie ma się czego dziwić patrząc na 'sukcesy' holdu snw ,.....

Najpierw bredzenie o SZCZEPIONKACH , teraz bełkot o jakiś 'plastikowych' znaczonych pieniądzach ,....
    Chyba będą musiał znów zastanowić się nad zmianą nicku naszemu 'geniuszowi' od inwestowania na snw ,....

Ps.
    A co tam po "WIELKICH" TARGACH szt. skóry w Niemczech ???

Ps.2
    A na SDG dziś znów (póki co) 'tylko' kolejne + 12 % w górę

Dnia 2022-06-27 o godz. 10:20 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-06-26 o godz. 20:30 ~hmm napisał(a):
    > > :):):):) nie mogę z tym gościem
    >
    > Zalecałem , mu (wcszprica) już dawno temu i nie raz konsultacje u specjalistów (paw. Nr 5 Szp. Wolskiego) ,.....
    > Jak widać, stan zdrowi stale się u niego pogarsza i nie ma się czego dziwić patrząc na 'sukcesy' holdu snw ,.....
    >
    > Najpierw bredzenie o SZCZEPIONKACH , teraz bełkot o jakiś 'plastikowych' znaczonych pieniądzach ,....
    > Chyba będą musiał znów zastanowić się nad zmianą nicku naszemu 'geniuszowi' od inwestowania na snw ,....
    >
    > Ps.
    > A co tam po "WIELKICH" TARGACH szt. skóry w Niemczech ???
    >
    > Ps.2
    > A na SDG dziś znów (póki co) 'tylko' kolejne + 12 % w górę
    >

Dnia 2022-06-27 o godz. 10:20 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-06-26 o godz. 20:30 ~hmm napisał(a):
    > > :):):):) nie mogę z tym gościem
    >
    > Zalecałem , mu (wcszprica) już dawno temu i nie raz konsultacje u specjalistów (paw. Nr 5 Szp. Wolskiego) ,.....
    > Jak widać, stan zdrowi stale się u niego pogarsza i nie ma się czego dziwić patrząc na 'sukcesy' holdu snw ,.....
    >
    > Najpierw bredzenie o SZCZEPIONKACH , teraz bełkot o jakiś 'plastikowych' znaczonych pieniądzach ,....
    > Chyba będą musiał znów zastanowić się nad zmianą nicku naszemu 'geniuszowi' od inwestowania na snw ,....
    >
    > Ps.
    > A co tam po "WIELKICH" TARGACH szt. skóry w Niemczech ???
    >
    > Ps.2
    > A na SDG dziś znów (póki co) 'tylko' kolejne + 12 % w górę
    >

Scett, bardzo mnie cieszy, że jesteś ukłuty, jak to ktoś ważny dwie dekady temu powiedział- it's time for culling useless eaters. Widać, że się do nich zaliczasz i nic już tego nie zmieni, choćbym zdobył materiały i urządzenia do dewakcynacji.
    Także powodzenia, bo będzie ci potrzebne :-).
    Ja się nie przejmuję Sundragonem, niech sobie rośnie, a ty rób sobie te mityczne kółeczka (palcem po wodzie).
    Dnia 2022-06-27 o godz. 12:09 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2022-06-27 o godz. 10:20 ~J-23 napisał(a):
    > > Dnia 2022-06-26 o godz. 20:30 ~hmm napisał(a):
    > > > :):):):) nie mogę z tym gościem
    > >
    > > Zalecałem , mu (wcszprica) już dawno temu i nie raz konsultacje u specjalistów (paw. Nr 5 Szp. Wolskiego) ,.....
    > > Jak widać, stan zdrowi stale się u niego pogarsza i nie ma się czego dziwić patrząc na 'sukcesy' holdu snw ,.....
    > >
    > > Najpierw bredzenie o SZCZEPIONKACH , teraz bełkot o jakiś 'plastikowych' znaczonych pieniądzach ,....
    > > Chyba będą musiał znów zastanowić się nad zmianą nicku naszemu 'geniuszowi' od inwestowania na snw ,....
    > >
    > > Ps.
    > > A co tam po "WIELKICH" TARGACH szt. skóry w Niemczech ???
    > >
    > > Ps.2
    > > A na SDG dziś znów (póki co) 'tylko' kolejne + 12 % w górę
    > >
    >
    > Dnia 2022-06-27 o godz. 10:20 ~J-23 napisał(a):
    > > Dnia 2022-06-26 o godz. 20:30 ~hmm napisał(a):
    > > > :):):):) nie mogę z tym gościem
    > >
    > > Zalecałem , mu (wcszprica) już dawno temu i nie raz konsultacje u specjalistów (paw. Nr 5 Szp. Wolskiego) ,.....
    > > Jak widać, stan zdrowi stale się u niego pogarsza i nie ma się czego dziwić patrząc na 'sukcesy' holdu snw ,.....
    > >
    > > Najpierw bredzenie o SZCZEPIONKACH , teraz bełkot o jakiś 'plastikowych' znaczonych pieniądzach ,....
    > > Chyba będą musiał znów zastanowić się nad zmianą nicku naszemu 'geniuszowi' od inwestowania na snw ,....
    > >
    > > Ps.
    > > A co tam po "WIELKICH" TARGACH szt. skóry w Niemczech ???
    > >
    > > Ps.2
    > > A na SDG dziś znów (póki co) 'tylko' kolejne + 12 % w górę
    > >
    >
    > Scett, bardzo mnie cieszy, że jesteś ukłuty, jak to ktoś ważny dwie dekady temu powiedział- it's time for culling useless eaters. Widać, że się do nich zaliczasz i nic już tego nie zmieni, choćbym zdobył materiały i urządzenia do dewakcynacji.
    > Także powodzenia, bo będzie ci potrzebne :-).
    > Ja się nie przejmuję Sundragonem, niech sobie rośnie, a ty rób sobie te mityczne kółeczka (palcem po wodzie).

wcpalec
    paluszkiem ( i to malutkim) to ty jesteś zrobiony ,....
    a ten twój paluszek na klawiaturze , coś ci od dłuższego już czasu jak widać powyżej szwankuje ,....
    coraz częściej pojawiają się ci PODWÓJNE wpisy ,.... i czego to objaw ??? TYLKO ?? paluszek ?? może delirka po tanim alkoholu , a może te upały ,...??? nie wychodź na słońce !!!! bez czapki

Dnia 2022-06-27 o godz. 12:37 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-06-27 o godz. 12:09 cmpunk napisał(a):
    > > Dnia 2022-06-27 o godz. 10:20 ~J-23 napisał(a):
    > > > Dnia 2022-06-26 o godz. 20:30 ~hmm napisał(a):
    > > > > :):):):) nie mogę z tym gościem
    > > >
    > > > Zalecałem , mu (wcszprica) już dawno temu i nie raz konsultacje u specjalistów (paw. Nr 5 Szp. Wolskiego) ,.....
    > > > Jak widać, stan zdrowi stale się u niego pogarsza i nie ma się czego dziwić patrząc na 'sukcesy' holdu snw ,.....
    > > >
    > > > Najpierw bredzenie o SZCZEPIONKACH , teraz bełkot o jakiś 'plastikowych' znaczonych pieniądzach ,....
    > > > Chyba będą musiał znów zastanowić się nad zmianą nicku naszemu 'geniuszowi' od inwestowania na snw ,....
    > > >
    > > > Ps.
    > > > A co tam po "WIELKICH" TARGACH szt. skóry w Niemczech ???
    > > >
    > > > Ps.2
    > > > A na SDG dziś znów (póki co) 'tylko' kolejne + 12 % w górę
    > > >
    > >
    > > Dnia 2022-06-27 o godz. 10:20 ~J-23 napisał(a):
    > > > Dnia 2022-06-26 o godz. 20:30 ~hmm napisał(a):
    > > > > :):):):) nie mogę z tym gościem
    > > >
    > > > Zalecałem , mu (wcszprica) już dawno temu i nie raz konsultacje u specjalistów (paw. Nr 5 Szp. Wolskiego) ,.....
    > > > Jak widać, stan zdrowi stale się u niego pogarsza i nie ma się czego dziwić patrząc na 'sukcesy' holdu snw ,.....
    > > >
    > > > Najpierw bredzenie o SZCZEPIONKACH , teraz bełkot o jakiś 'plastikowych' znaczonych pieniądzach ,....
    > > > Chyba będą musiał znów zastanowić się nad zmianą nicku naszemu 'geniuszowi' od inwestowania na snw ,....
    > > >
    > > > Ps.
    > > > A co tam po "WIELKICH" TARGACH szt. skóry w Niemczech ???
    > > >
    > > > Ps.2
    > > > A na SDG dziś znów (póki co) 'tylko' kolejne + 12 % w górę
    > > >
    > >
    > > Scett, bardzo mnie cieszy, że jesteś ukłuty, jak to ktoś ważny dwie dekady temu powiedział- it's time for culling useless eaters. Widać, że się do nich zaliczasz i nic już tego nie zmieni, choćbym zdobył materiały i urządzenia do dewakcynacji.
    > > Także powodzenia, bo będzie ci potrzebne :-).
    > > Ja się nie przejmuję Sundragonem, niech sobie rośnie, a ty rób sobie te mityczne kółeczka (palcem po wodzie).
    >
    > wcpalec
    > paluszkiem ( i to malutkim) to ty jesteś zrobiony ,....
    > a ten twój paluszek na klawiaturze , coś ci od dłuższego już czasu jak widać powyżej szwankuje ,....
    > coraz częściej pojawiają się ci PODWÓJNE wpisy ,.... i czego to objaw ??? TYLKO ?? paluszek ?? może delirka po tanim alkoholu , a może te upały ,...??? nie wychodź na słońce !!!! bez czapki
    >

Scett, skoro tu gdzieś widzisz podwójny wpis, to znaczy, że szpryca działa i to podwójnie, co mnie naprawdę cieszy, zastanawiam się tylko, kiedy już tu na forum się nie pojawisz, bo dopadnie ciebie ostatnio coraz bardziej popularny SDS :-).
[x]
SANWIL -0,74% 1,34 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.