• Prorok Autor: ~Prorok [188.146.42.*]
    Ial racje jak widać haha myślałem że 6.20 będzie kurde.. a tu 5 w piątek zobaczymy 4 prrzodu upsss
  • Re: Prorok Autor: ~Gość [31.0.60.*]
    Jakie ty musisz mieć nędzne życie aż żal...
  • Re: Prorok Autor: ~makabrra [193.218.151.*]
    Dnia 2022-06-14 o godz. 14:54 ~Gość napisał(a):
    > Jakie ty musisz mieć nędzne życie aż żal...

co... dupka piecze? Ile tam na minusie konusie? xD
  • Re: Prorok Autor: ~Gość [83.20.145.*]
    Na pewno mniej niż ty dzbanku
  • Re: Prorok Autor: ~Prorok [88.156.134.*]
    O koledze gość co mi kiedyś pisał że jestem chyba chory że spadnie do 6.20 a teraz mamy zlotowke niżej także gościu miłego wieczoru i może cbd sproboj to sie rozluźnisz haha
  • Re: Prorok Autor: ~Ww [178.36.21.*]
    No i ch spadło - jest wojna, kryzys, wszystkie plagi, czy uważacie, że to zły moment na kupno? Najlepszy
  • Re: Prorok Autor: ~98 [31.179.123.*]
    Kupuj, zastaw mieszkanie i kupuj.
  • Re: Prorok Autor: ~Mati [5.173.132.*]
    Leci na groszówki.
  • Re: Prorok Autor: ~ArTi [5.173.132.*]
    Trochę to dziwne ze żadnych info nie ma od ekipy, tyle czasu mieli, mogli cos przygotować
  • Re: Prorok Autor: ~Prorok [188.146.36.*]
    i co tam dzieci wracam po miesiącu a tu 6.20 to szczyt marzeń widzę hahahhahahaha trzeba było słuchać hahahaha jak tam płacz,dostali już po tylku od rodziców że im pieniadze utopili ???
  • Re: Prorok Autor: ~Gość [185.124.187.*]
    Martw się o to co ty wtopiłes dzbanie
  • Re: Prorok Autor: inbastor [37.248.250.*]
    A jak tam twoje saule sobie radzi? Bo chyba jeszcze lepiej. I coś już tak nie trąbisz o nim ostatnio pod każdym postem
  • Re: Prorok Autor: ~Perowskitańczyk [188.146.35.*]
    Saule się ma dobrze emam 10 k ich akcji że średnia 4.15 teraz sobie czekam a wasza ekipa kiala kosztować 100 zł w tą tym roku i co tam ? Chyba się pomylili o 2 zera
  • Re: Prorok Autor: ~Art [93.157.152.*]
    Niestety masz racje. Trzeba stad spr. Wtopione już 40% a dwa razy usrednialem.
  • Re: Prorok Autor: ~Gość [31.0.37.*]
    No to jesteś już w plecy a to dopiero początek
  • Re: Prorok Autor: ~Gość [31.0.37.*]
    A co ma trąbić jak tam hak go ciężki uwiera hahaha
    Prorok jak Saule? :) smutna sprawa spadło strasznie, ale tak jest … raz na wozie …
    Jak spadlo strasznie jak mam srednią 4.15 ? No jak ktoś kupił po 14 zł to fakt słabo ale tu kupywali po 18 haha
  • Re: Prorok Autor: inbastor [89.64.57.*]
    "Kupywali" to każdy rozsądny człowiek na twoje komentarze. Tutaj co najwyżej ludzie kupowali. I tak, wmawiaj sobie dalej ze na saule to zrobiłeś deal życia XD
    Moim zdaniem ten Twoj Saule zmierza jak Columbus w kierunku 2 fixingów, obym się mylił, przez to obroty Ci mogą spaść tam, jak piszą masz tam takie zadłużenie spółki, że głowa boli, ale może się kiedyś odwinie, tutaj jest raczej bez kredytów choć czekam na wyniki, bo Frizu inwestor mógł umoczyć tu i tam, wyniki będą dla mnie kluczowe, czy zrobione mnie w ch, czy dam im jeszcze czasu troche żeby się ogarnęli
    6.20 dla was to teraz tylko marzenie hahahah pozdrowienia od proroka !
    Hehe no racja była Twoja
    Oj prorok prorok, kiedyś mówiłeś że tu wejdziesz jak będzie ok 5 było i jest ale i tak nie kupiłeś żadnej akcji tylko mądrować się potrafisz, a wciąż naganiasz na swoje saule na którym jeszcze większa bieda niż tu hahaha
  • Re: Prorok Autor: ~Perowskitańczyk [88.156.134.*]
    Ja razy wspomniałem o saule zeby sie nim zainteresowac przez pół roku kolego także pisz trochę mądrzej tak chciałem kupić ale.jakmwidze jak szybko spadło i jak jeszcze spadnie "badz na chwilę pójdzie do gory" to nic się nie stanie na jesień będzie niżej szybką euforia teraz będzie wakacje pewnie festival ekipy 3 tyg i wróci do poziomów z dzisiaj a może i niżej.Moim planem patrząc na obecną sytuację to na początku jesieni może kupię jak będzie kosztować poniżej 4 zł może 3? A jak niento nie kupię nic się nie stanie ale wracając do saule tam jestem pewny zarobku także wiesz kolego,ciekawostka taka uwiarygodnienie się dla mnie co do Saule w ten weekend wlatuje wspi w którym saule odbije się od dna !
  • Re: Prorok Autor: ~Ww [37.225.49.*]
    Tylko EKIPA, dajta spokój tej Pani dr z Saule, fajny pomysł gorzej z wykonaniem, a my tu swoje ugramy w w 2025 ale będzie elegancko, 4 obronione idziemy na 24
    A co będzie w 2025? Ktoś jeszcze będzie pamiętał o ekipie
  • Re: Prorok Autor: ~Ww [37.225.54.*]
    No wg dokumentu EKIPA o wycenie spółki w 2025 planują 120 mln przychodu i 80 mln zysku
  • Re: Prorok Autor: ~Ww [37.225.54.*]
    Czyli jak przychody mają wzrosnąć 1000%, a zysk 666% do tych w 2021 roku, reasumując kurs akcji powinien wzrosnąć wg Was do jakiego poziomu?
    Tak pisze dla poprawienia humoru, ale fakt jest to oparte na dokumencie naszej firmy
    No obronione eleganckie pozdrawiam
  • Re: Prorok Autor: ~Ww [178.36.10.*]
    Żeby to było takie proste …. mam o 40% więcej tych akcji, takie są efekty obecnego kursu, złamałem wszystkie zasady inwestowania, to jest niestety mój problem, pakiecik poleży 3-5 lat i po tym czasie ocenie tą inwestycje. Powodzenia Prorok
    Jak tam Saule Prorok? Wniosek Zarządu o zawieszenie notowań, rzeź tam dzisiaj straszna
  • Re: Prorok Autor: ~Gość [31.0.75.*]
    Pewnie mamusia już odcięła interner za przewalenie jej całej kasy hehehe
  • Re: Prorok Autor: ~Ww [5.173.26.*]
    No mają gam obecnie dramat, to nie znaczy, że tu jest słodko, ale tutaj czuje przez kore, że będzie ogień, choć to uczucie już trwa z ponad rok
    Wszystko dobrze pozdrawiam :-)
    Ale dzisiaj gorzej
  • Re: Prorok Autor: ~Prorok [46.204.0.*]
    Halo gość jak tam Twoja rakieta? Bo chyba nie wypaliła tak jak artemis
    No i czemu gość nie odpisujesz ehhh szkoda chyba Tobie "mamusia odpiera internet"cytuje ciebie hahah
  • Re: Prorok Autor: ~Prorok [46.204.4.*]
    Halo gość ? No dlaczego nie skomentowałeś? Uolps czyżbym znów miał rację?
    Ej no gość gdzie zniknąłeś
  • Re: Prorok Autor: ~Prorok [46.204.13.*]
    Halo gość hahahaha i kto mial racje ? Hahahah mówiłem słuchać proroka dziś 2.80?
  • Re: Prorok Autor: ~Prorok [46.204.4.*]
    Halo gość co z Tobą hahahahahhahah
  • Re: Prorok Autor: ~Ww [77.253.241.*]
    Stary daj sobie siana, jak z Ciebie taki prorok podaj lepiej 6 cyfr w lotto, wiadomo ze albo spadnie albo wzrośnie, i każdy potrafi obliczyć prawdopodobieństwo Twoich typów, ja pitole
  • Re: Prorok Autor: ~Prorok [188.146.4.*]
    Czekam na gościa był taki mądry i czekam aż mi orzyzna rację zmial się ze mnie wyzywal od najgorszych jak mówiłem o 6.20 a teraz ledwo 3 się broni gdzie jego odważne wpisy hmm gość???
    Kolego ale ja do ciebie nic nie pisałem tylko do proroka
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.124.187.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Prorok Autor: ~Gość [83.20.145.*]
    Kto jest ten prorok? A taki miejscowy gamoń co nagrania na różne gnioty i zaśmieca forum a sam pewnie wisi na takich hakach że niedługo pętla...
    Hahah nie nie wiszę haha ale jak coś takiego przyszło Ci do głowy to zapewne znasz to z autopsji jak widać mam rację z kursem koleżko jak buczale sną mnie ze nie ma szans spać na 6.20 haha Oj młodziutki mlodziutki
    Powtarzasz to na wielu spółkach i wszędzie wisisz ganoniu
  • Re: Prorok Autor: ~Nick [88.156.134.*]
    Nigdzie nie wiszę synu
  • Re: Prorok Autor: ~ASD [5.173.132.*]
    Dnia 2022-06-14 o godz. 14:54 ~Gość napisał(a):
    > Jakie ty musisz mieć nędzne życie aż żal...

Ostatnio coraz częściej widzę ten komentarz?
    Coś jest na rzeczy.
[x]
EKIPA -0,32% 1,56 2025-11-12 16:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.