W układzie mowa jest o spłacie kapitału i odsetek. Pierwsza spłata do 31 sierpnia i kolejne co 3 miesiące do maja 2024. A jak bedie to zobaczymy. Ta firma lubi niedotrzymywać umów, więc może być różnie.
Ja jestem cały czas dobrej myśli. Mam akcje i czekam na wznowienie notowań i nie mogę już słuchać tych wszystkich waszych nachalnych negatywnych wpisach !
buhahahahahahaha! A wiesz chłopczyku, jakie są warunki tego "układu"? A wiesz chłopczyku, że akcje wiszą nie dlatego, że nie było układu, tylko dlatego, że nie ma opinii biegłego? A wiesz chłopczyku, jaka jest sprzedaż brastera i jakie daje to przychody? A wiesz chłopczyku, jakie są wyniki badań brastera z Japonii? A wiesz chłopczyku, jakie stanowisko przyjął FDA odnośnie technologii brastera? A wiesz chłopczyku, jakie stanowisko przyjęli medycy w Polsce dotyczące brastera? A wiesz chłopczyku, ile kasy wydały samorządy na mammografię i taki braster jest im jak kula u nogi? A wiesz chłopczyku, że braster miał mieć "drugą odnogę działalności", o której tylko krasnoludki wiedzą? A wiesz chłopczyku, kiedy był produkowany braster? Ile to już lat minęło? A wiesz chłopczyku, że oprócz redukcji kosztów (BRAWO PREZES!) nie ma umów na miliony złociszy, które dawałyby szansę na rozwój? A wiesz chłopczyku, że układ to rozwodnienie kapitału i twoje rozwolnienie w wc? A wiesz chłopczyku, że takie pieniądz e ARP trzeba oddać? Z czego???? A wiesz chłopczyku, że spółka przepaliła już >110 mln zł? A wiesz chłopczyku, jaka jest wartość aktywów spółki i zadłużenie?
Red normalnie nie mogę. Kim Ty człowieku jesteś. Codziennie od kilku lat jesteś na tym forum. Proszę cię napisz co cie tak tu trzyma, normalnie nie jestem w stanie uwierzyć że masz taki zapał