Chyba po to jest Pkc żeby z niego korzystać, czemu banda z GPW nie realizuje tego zlecenia, to jest kryminał, już dawno prokuratura powinna się znaleźć w siedzibie GPW
Dwunasta godzina a przestępcy z GPW bezpodstawnie nie pozwalają kupić akcji spółki, już dość tego kanciarstwa, pisać zawiadomienie do prokuratury, jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo że wzięli dole za poniewieranie walorem.
GPW: komunikat - Resbud SE W związku z informacją spółki Resbud SE o podjęciu w dniu 23 maja 2022 r. przez Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy Spółki uchwały o emisji akcji bonusowych, Giełda Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. informuje, że zgodnie z § 145 ust. 1 lit. a) Działu IV Szczegółowych Zasad Obrotu Giełdowego w systemie UTP ostatnim dniem uprawniającym do nabycia akcji z prawem do akcji bonusowych jest 25 maja 2022 r. (dzień B). Zgodni z § 147 ust. 1 Działu IV Szczegółowych Zasad Obrotu Giełdowego w systemie UTP, na sesję giełdową w dniu 26 maja 2022 r. (pierwszy dzień notowania akcji Resbud SE bez prawa do akcji bonusowych) zmieniony zostanie kurs odniesienia. Jednocześnie, zgodnie z § 146 Działu IV Szczegółowych Zasad Obrotu Giełdowego w systemie UTP wszystkie zlecenia maklerskie na akcje spółki Resbud SE, przekazane na giełdę, a niezrealizowane do końca sesji w dniu 25 maja 2022 r. (dzień B), stracą ważność po zakończeniu sesji w tym dniu.
A co ciebie interesuje po co ja kupuję? Nos w sos, nikogo nie powinno obchodzić jaki ja mam powód inwestowania moich pieniędzy, one są czyste, nie pochodzą z przestępstwa ani nic a więc jak wystawiam zlecenie kupna to powinno dojść do transakcji, co to, komuna wróciła?
Twoje IP też jest znane, pisałeś wczoraj że otwarcie będzie 40 groszy a było 49, hehe, 40 groszy to ci płacą ci za ten hejt którym zalewasz forum ale starczy dla bankruta którego mamusia karmi barszczem ukraińskim i udostępnia stary tapczan do spania
Dnia 2022-05-26 o godz. 15:18 ~Patelnia napisał(a): > A co ciebie interesuje po co ja kupuję? Nos w sos, nikogo nie powinno obchodzić jaki ja mam powód inwestowania moich pieniędzy, one są czyste, nie pochodzą z przestępstwa ani nic a więc jak wystawiam zlecenie kupna to powinno dojść do transakcji, co to, komuna wróciła?