juju ruszy na pewno, atomic zapewne nie. truck mechanic wygląda dramatycznie i coś czuję że to bedzie straszny crap (będzie crap mechanic). Możliwe że nawet trafi do tvgry do cyklu gry z kosza, w którym prezentowane są najgorsze badziewia. Atomic zrobił na razie dwie gry, z czego obie to straszny syf, tak więc jak myslicie co jest bardziej prawdopodobne? że zrobią nagle dobrą grę, czy kolejnego gniota? Po debiucie prologu jak zacznie się ewakuacja na dobre, jak ludzie zobaczą co to za ulep, to jest szansa że kurs będzie poniżej złotówki.
Juju ruszy? To wejdź na juju, tam to już nawet minifund zwątpił ;) A co do Mechanica to grałem w playtest + gadałem z 2 youtuberami i bardzo pozytywnie, nawet lepiej niż sądziłem. Patrząc na zwałę i niski kap, niższy niż ogłoszonych bankrutów bez niczego. Cóż tak to jest jak developer ma spółkę akcyjną. Nie obchodzi go kurs tylko gra, ale na koniec to właśnie gra i fundamenty decydują o kursie. Też kto pisał z prezesem wie na jakim etapie jest pełna gra. Też cross-promo będzie mocne także, nawet się nie zdziwię jak to i x10 zrobi. Może będzie akurat odbicie na szerokim, bo już zaraz KPO, zawieszenie wojny/odstawienie Putina i w USA odreagowanie. Wiadomo, ważne, aby dobrze dobrać datę premiery, ale tutaj pewnie Plw pokieruje.
Czy ty na pewno widziales te gre czy jednak patrzyles w lustro gdy zobaczyles cos "dramatycznego"? Gra to nie AAA, ale wyglada ok, mechaniki tez wydaja sie sensowne, chyba ciekawsze niz krecenie srubek w warsztacie w stylu CMS. Pare tysi sie sprzeda, zobaczymy czy cos ponad to.