Lubawa jest nastawiona bardziej na wojsko, Sanwil na ochronę osobistą, ale i dla woja ma pewną ofertę. Kwestia czasu. Te targi powinny sprawić, że ktoś wreszcie zainteresuje się i doceni w tych czasach tą firmę.
Dnia 2022-05-23 o godz. 14:29 ~Wiktor napisał(a): > Ta spółka już dawno powinna nie istnieć po przekręcie na emisji.
"Ta spółka" masz na myśli LUBAWE , czy .... holding sanwil ? i jaki przekręt ??? na emisji te "głupie" (prawie) MILIARD akcji , a potem 2 lub 3 scalenia , .....
HAHAhhhhahhahahaaa
Ps. i tylko patrzeć jak wcpunk ma kolejnego kandydata na 'listę' scettinno
Dnia 2022-05-23 o godz. 14:44 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-05-23 o godz. 14:29 ~Wiktor napisał(a): > > Ta spółka już dawno powinna nie istnieć po przekręcie na emisji. > > "Ta spółka" masz na myśli LUBAWE , czy .... holding sanwil ? > i jaki przekręt ??? na emisji te "głupie" (prawie) MILIARD akcji , a potem 2 lub 3 scalenia , ..... > > HAHAhhhhahhahahaaa > > Ps. > i tylko patrzeć jak wcpunk ma kolejnego kandydata na 'listę' scettinno
Srettinno, lepiej napisz iloma dawkami się szprycnąłeś :-). Nie wstydź się, że dałeś się zrobić w trąbę, choć jest jeszcze cień szansy na ratunek.
Dnia 2022-05-23 o godz. 17:21 mroz napisał(a): > tak zauważą takiego gniota buahaha weź się lecz, zauważ że pisze o tym czymś gniot mając w dalszym ciągu 17k tego czegoś...
nie od 4 ale już jestem na delikatnym plusie :), tak czy inaczej ktosiu tam będzie szybciej 4 zł i więcej jak tu ponownie 5... niestety ale tez się zawiodłem na tym walorze, a szkoda bo miał potencjał. tak jak pisałem tak to jest jak miernoty biora sie za zarządzanie nie swoją kasą uzyskaną od akcjonariuszy. zamiast wykorzystywać swój czas to kombinuja w chamski sposób... albo nie moga puszczać espi bo to mogloby by wpłynąc na kurs - to słowa ich nie wiem nawet z kim to rozmawiałem, rzecznikiem ? - większych bredni nie słyszałem jak inwestuję na naszym bananie. albo ukrywają zyski "inwestując" w jakieś swoje kolejne gnioty... cempuś banuj, czaruj pisz co chcesz ale wiesz ze mam rację.