• TO JEST MAGIA!!!! Autor: ~Mustafi [176.106.35.*]
    Panowie i Panie to przecież jest magia. Spółka trup jak już wiemy na dodatek 818 mln śmieciowego papiera i najlepsze jest to że NIE MOZNA GO KUPIC hehehe dobre co? NIKT NIE CHCE SIE POZBYC PAPIERU TRUPA? to jak to tak. Chciałem wam dzisiaj dać szansę dałem zlecenie kupna o 11.05 i nie wpadła ani jedna akcyjka buhahaha ... MAGIA
  • Re: TO JEST MAGIA!!!! Autor: ~Piotr [31.61.165.*]
    To jakoś dziwnie kupowałeś,mi się udało.
  • Re: TO JEST MAGIA!!!! Autor: ~Akskskdnjjd [31.0.74.*]
    Bo Mustafa to thebil...
  • Re: TO JEST MAGIA!!!! Autor: ~to [5.172.255.*]
    wystawił zlecenie 5 minut po 11 i dlatego nie weszło
  • Re: TO JEST MAGIA!!!! Autor: krosno2020 [37.7.85.*]
    Dnia 2022-05-11 o godz. 18:23 ~Mustafi napisał(a):
    > Panowie i Panie to przecież jest magia. Spółka trup jak już wiemy na dodatek 818 mln śmieciowego papiera i najlepsze jest to że NIE MOZNA GO KUPIC hehehe dobre co? NIKT NIE CHCE SIE POZBYC PAPIERU TRUPA? to jak to tak. Chciałem wam dzisiaj dać szansę dałem zlecenie kupna o 11.05 i nie wpadła ani jedna akcyjka buhahaha ... MAGIA

Wiesz dlaczego nie wpadła, bo jak już, to dałeś zlecenie kupna po 0,01 !!! /bo po 0,33można było parę setek kupić/.
  • Re: TO JEST MAGIA!!!! Autor: ~Mustafa [176.106.35.*]
    Dziecko chyba wiem że po cenie otwarcia ... Ale nic nie weszło. I ja swoje wiem. Teraz już jestem przekonany że tu będzie kosmiczna podbitka ...może na chwilę może żeby gruby uciekł z pakietu ALE BEDZIE GRUBO .... pozdrawiam.
  • Re: TO JEST MAGIA!!!! Autor: ~Ontario [193.142.3.*]
    Mustafa, albo Mustafi. Analiza twoich wpisów uprawnia do postawienia diagnozy, że zapadłeś w głęboką czeluść choroby dwubiegunowej lub (albo) jesteś "człowiekiem" bardzo wątłym intelektualnie i moralnie też. Piszę to bez twojego żałosnego "buhaha" - tylko ze smutkiem maleńkim.
    ONTARIO.
  • Re: TO JEST MAGIA!!!! Autor: ~Mustafa [176.106.35.*]
    No to żeś napisał buhaha ile nad tym myślałeś? Oddaj już mamie telefon bo to forum dla dorosłych hihi. Synek powinieneś być na lekcjach.
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.